Новини змагань

MATCHDAY! Перенесений матч 10-го туру. "Миколаїв" - "Нафтовик-Укрнафта" + трансляція

09:48, 13 жовтня 2016

Анонс перенесеного матчу 10-го туру МФК "Миколаїв" (Миколаїв) – "Нафтовик-Укрнафта" (Охтирка)


18:30. м.Миколаїв. Центральний міський стадіон.

МФК "Миколаїв" (Миколаїв) – "Нафтовик-Укрнафта" (Охтирка)

Арбітр: Микола Кривоносов (Київ)
Асистенти арбітра: Станіслав Марулін (Херсонська обл.), Денис Сердюк (Полтава)
Резервний арбітр: Міланич Володимир (Миколаїв)
Інспектор: Юрій Ісаєв (Запоріжжя)
Дискваліфікований Дмитро Сартіна ("М")

Щільність команд у середині турнірної таблиці стає все більшою. Нині шосту позицію, на якій розташовуються "нафтовики" Охтирки, від 13 місця, де знаходиться ПФК "Суми", відділяє лише три очки. По сусідству з сумськими "городянами" знаходиться МФК "Миколаїв". Він 12-й, але його відставання від своїх сьогоднішніх суперників таке ж – все ті ж три пункти.

З'ясувати стосунки між собою команди повинні були ще 18 вересня в рамках 10-го туру першості. На той момент ситуація у таблиці першої ліги була однозначно іншою, ніж вона є зараз. Тож нині значущість результату гри для команд збільшується одразу у декілька разів. Тут необхідно врахувати той факт, що до попереднього туру, матчі якого відбулися минулого вік-енду, і "Миколаїв", і "Нафтовик-Укрнафта" мали відмінні серії ігор без поразок. Південці не програвали три гри поспіль, а охтирчани – відразу п'ять. Обірвалися серії, відповідно, в Чернівцях у матчі з "Буковиною" (0:2) і у Харкові після поєдинку з "Геліосом" (0:1). Через чотири дні суперники, поза сумнівами, прагнутимуть реабілітуватися, і робити все можливе, щоб знову повернутися, як мінімум, на безпрограшну хвилю.


Команді Руслана Забранський в матчі навряд чи зможе допомогти її капітан Юрій Буличев, який напередодні відзначив своє 34-річчя. Зараз він травмований і за індивідуальним графіком займається своїм відновленням. Не зіграє і захисник Дмитро Сартіна, який був вилучений у поєдинку в Чернівцях.

Буличова в центрі захисту однозначно замінить Любчак, який вже грав проти "Буковини". Його вихід на поле має стати особливо мотивуючим для гравця. Не секрет, що влітку він робив спробу продовжити свою кар'єру саме в Охтирці, однак переїзд гравця з якихось причин так і не відбувся.

Є екс-гравець супротивників і в стані "Нафтовика-Укрнафта". Це 28-річний хавбек Поднебенной. У Миколаєві повинні його ще дуже добре пам'ятати, адже він виступав там порівняно недавно – в сезоні-2014/15 рр, провівши 17 матчів у першій лізі і розіграші Кубка України і забив чотири м'ячі.

У "нафтовиків" кадрових проблем, викликаних дискваліфікаціями немає. Після харківського матчу всі гравці живі-здорові і перебувають в строю. Єдине: від наставника команди Володимира Книша можна очікувати певної кадрової ротації виконавців, адже команда не виграла, а програла. У подібній ситуації щось таки прийнято міняти. Особливо, якщо врахувати, що матчі поділяють лічені дні. До того ж, охтирчанам за цей час довелося зробити неблизький вояж на південь країни.

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору