Новини змагань

Анонс матчів. Перша ліга. 13-й тур + опитування

17:26, 7 жовтня 2016

Анонс матчів 13-го туру у першій лізі

 

Двобій в Рівному - "Верес" приймає "Іллічівець", "Октоберфест" в Черкасах після матчу с Сумами, зустріч рівних команд у Харкові: "Геліос" приймає "Нафтовик-Укрнафту" - в 13-му турі очікується багато цікавого.

Посилання на відеотрансляції покажемо окремим матеріалом та у правій колонці офіційного сайту ПФЛ.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!



08 жовтня 2016 рік. 15:00. м.Черкаси. Центральний стадіон.

«Черкаський Дніпро» - «Суми»

Арбітр – Михайло Митровський (Ужгород)

Дискваліфіковані: Савченко – Суходуб, Лучик

Між суперниками шість очок і сім рядків турнірної таблиці, проте нема твердої впевненості, що для фаворитів матч із недавніми аутсайдерами буде «прохідним».

Після довгоочікуваної перемоги (2:1 над «Скалою») ПФК «Суми» почуваються значно впевненіше. Такий суперник – куражний, окрилений, що знову повірив у власні сили – особливо небезпечний.

Єдине – подвійна дискваліфікація змусить гостей обійтися без центрбека Суходуба та центрхава Лучика. І хоча заміни у них є, в цілому це серйозні втрати, які молодому колективу буде важко компенсувати.

Що цікаво, центральна вісь ослабилася і в господарів. «Черкаський Дніпро» вимушений буде обійтися без Савченка, який перебрав карток. Замінити його буде ким, але екс-динамівець за час, проведений у Черкасах, встиг довести свою корисність і його буде не вистачати.

Підопічні Кирилюка не можуть виграти з початку місяця (поразка у Маріуполі та нічиї з Миколаєвом і Охтиркою). Для срібного призера минулого сезону це забагато, тож господарі в цьому матчі не матимуть іншої мети, ніж перемогти. По заверешенні матчу черкащани матимуть змогу взяти участь у "Октоберфесті", а в разі перемоги - президент "Черкаського Дніпра" Володимир Лашкул обіцяв кожного вболівальника, кому виповнилося 18 років, пригостити келихом пінного напою.



08 жовтня 2016 рік. 15:00. с.Ковалівка, Київська обл. «Колос».

«Колос» - «Полтава»

Арбітр – Юрій Фощій (Черкаси)

Дискваліфіковані: немає – немає

З 20-ма очками «Колос» посідає п’яте місце, проте лише на три очка випереджає полтавців, котрі йдуть восьмими. До того ж, не варто забувати, що ФК «Полтава» очолив Юрій Ярошенко, а цей тренер уже знає «Колос» і ще минулого сезону вибивав ковалівців із Кубка України.

«Колос», попри відносні невдачі, загалом дуже добре освоївся у першій лізі – краще справи із шести новачків ідуть лише у «Вереса», котрий екстерном подолав різницю у класі, суттєво обновивши склад. Ковалівці також останнім часом дозаявили кількох новачків – тож є сенс очікувати від команди покращення результатів.

Якщо в гостях «Колос» виступає дуже здорово (все ще жодної поразки й місце в трійці), то вдома він набирає не так багато очок. Лише вісім із 20-ти. Тож у матчі з полтавцями господарі постараються виправити це й порадувати своїх вірних уболівальників.

Для бажаючих відвідати гру, "Колос" організовує виїзд автобусів з міст Васильків та Фастів.

Час відбуття автобусу з м. Васильків о 14:00 від ресторану «Консул». З м. Фастів о 14:00 від стадіону «Машинобудівник». Для довідок та запису звертайтесь за тел: (093) 591-93-39 (Васильків) та (093) 015-51-45 (Фастів).



08 жовтня 2016 рік. 16:00. м.Краматорськ. Стадіон «Авангард».

«Авангард» - «Арсенал-Київ»

Арбітр - Олександр Дєдов (Житомир)

Дискваліфіковані: Агапов, Мірошник, Ульянов – Гетьман

У матчі з «Інгульцем» «Авангард» здобув вольову перемогу, хоча суперник і відіграв його подвійну перевагу. Утім, ці три очки далися краматорцям особливо важко, і після виїзду на Кіровоградщину відразу троє гравців «жовто-зелених» через перебір карток не зможуть допомогти їм у матчі з одним із сусідів по турнірній таблиці.

Гості також не обійшлися без втрат (дискваліфікований універсальний захисник Гетьман, який у столичних «канонірів» частіше грає ліворуч в обороні), але компенсувати їх буде легше, аніж у більш скороченого складу господарів.

До того ж, у минулому турі «Арсенал-Київ» виглядав теж гідно, зігравши вдома внічию з «Колосом» – 3:3. «Авангард» відстає від «зброярів» лише на два очки й може потіснити їх з 11-ї позиції. Звідси – величезна мотивація для обох команд, яка гарантує велику інтригу в цьому матчі.



08 жовтня 2016 рік. 16:00. м.Рівне. Стадіон «Авангард».

«Верес» - «Іллічівець»

Арбітр – Віталій Романов (Дніпро)

Дискваліфіковані: немає – немає

Центральний матч туру – протистояння двох команд, які з перших турів захопили чільні місця у першості. Бували тури, коли рівнян та маріупольців розділяло лише кілька очок, проте наразі між командами аж дев'ять залікових пунктів.

Тож для «Вереса» матч особливо важливий, і треба обов’язково перемагати, щоб скоротити відставання від «Іллічівця». Маріупольці, нагадаємо, в смузі вдач. Вони не програють ще з квітня місяця. Загальна безпрограшна серія азовців досягнула 24 (!) матчі.

Звісно, більше матч важить для рівнян. У випадку, якщо вони не зможуть обіграти «Іллічівець», то не тільки погіршать відставання, але й похитнуть власні позиції перед переслідувачами.



08 жовтня 2016 рік. 16:00. м.Стрий. Стадіон «Сокіл».

«Скала» - «Гірник-Спорт»

Арбітр – Микола Кривоносов (Київ)

Дискваліфіковані: немає – немає

Стрияни програли три матчі поспіль – для них не може бути іншого завдання, окрім як вигравати вдома. Тим більше, що в гості приїде команда, яка посідає передостаннє місце й відстає всього на два очка.

«Гірник-Спорт» особливо небезпечний тим, що вісім зі своїх 9-ти очок взяв в гостях. Колектив із Горішніх Плавнів здорово контратакує й вирізняється досить досвідченим складом. Попри невдалий склад, це досвідчені першолігові бійці, які спробують взяти своє в грі з молодою стрийською командою.



08 жовтня 2016 рік. 16:00. м.Київ. «Оболонь-Арена».

«Десна» - «Інгулець»

Арбітр – Олександр Шандор (Львів)

Дискваліфіковані: немає - Нвамора

 

«Десна» від початку сезону проводить домашні матчі поза рідним містом – проте реконструкція полів проходить за наміченим графіком, йдуть і інші важливі планові роботи. Тож фани чернігівців з розумінням ставляться до цієї важливої місії й підтримують команду навіть за обставин, коли вона грає в інших містах.

У Києві «Десна» особливо успішна – тут вона на старті сезону обіграла «Нафтовик-Укрнафту», а під час минулого матчу – «Скалу». Тож коли завітає в гості «Іллічівець», третя команда першості постарається взяти очки у матчі з новачком ліги.

Петрівці зіграють без дискваліфікованого центрфорварда Нвамори – та й розчарованими після домашнього програшу «Авангарду». Їхній шанс – у злагодженій грі й великому кадровому потенціалі. Вибір у гостей дійсно суттєвий, адже в їхньому розпорядженні й головна, і резервна команди.



09 жовтня 2016 рік. 16:00. м.Харків. «Сонячний»

«Геліос» - «Нафтовик-Укрнафта»

Арбітр – Володимир Новохатній (Київ)

Дискваліфіковані: немає - Передистий

«Геліос» завжди цікаво грає з командами Полтавщини й Сумщини – в силу географічної близькості та постійних перетинів у товариських матчах та турнірах взаємини суперників стали принциповими.

Тож ми маємо право очікувати дуже цікавої гри. Тим більше, що «Геліос», посідаючи четверте місце, всього на три очка й два рядки таблиці випереджає охтирців. «Нафтовик-Укрнафта» з урахуванням кубка не програє вже шість турів (чотири перемоги й дві нічиї).

Це особливо небезпечний суперник, з яким «Геліосу» рідко грається просто. В минулому турі обидві команди зіграли внічию з сильними суперниками (охтирці вдома з «Дніпром», миколаївці в гостях з «Миколаєвом»). Це й показало їхню силу, й залишило певне відчуття невдоволеності. Що ж, тим цікавішим буде їхній очний матч.



09 жовтня 2016 рік. 16:00. м.Чернівці. КСОП «Буковина».

«Буковина» - «Миколаїв»

Арбітр – Сергій Даньковський (Київ)

Дискваліфіковані: немає – немає

Чернівецька команда дала бій «Іллічівцю», поступившись лише в один м’яч. Команда дуже хоче бути успішною й удома, адже на рідному стадіоні вона взяла лише чверть зі всіх своїх очок.

«Миколаїв» у цьому плані суперник важкий, але рівний. Всього на три очки відстають буковинці, й перемога подарує кожному з суперників серйозний турнірний ривок.



09 жовтня 2016 рік. 16:00. м.Тернопіль. КП «Тернопільський міський стадіон».

«Тернопіль» - «Оболонь Бровар»

Арбітр – Дмитро Панчишин (Харків)

Дискваліфіковані: Бабич – немає

Попри величезні кадрові труднощі, погіршені дискваліфікацією основного крайнього захисника Бабича, ФК «Тернопіль» змагається й намагається покинути останнє місце. Останнім часом у грі містян намітився прогрес – вони обіграли «Арсенал-Київ» і дали бій Полтаві, в гостях маючи шанс на очки, але не реалізувавши в важливий момент пенальті.

«Оболонь-Бровар» добре пам’ятає попередні візити в це місто. З тернопільськими командами їй гралося нелегко. А нинішній сезон важко дається «пивоварам» – втрата Фаворова, коригування в штабі з відпусткою Солдатова посеред сезону…

Після двох поспіль нульових нічиїх гості постараються виступити сильно, як і належить діючому бронзовому призеру в сезоні, коли він захищає медалі.

 

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору