Новини змагань

Друга ліга. 13-й тур. Анонс матчів

13:14, 7 жовтня 2016

Анонс матчів 13-го туру сезону 2016/17 у другій лізі

 

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!


«Нива-В» пропускає цей тур.


07 жовтня 2016 рік. 15:00. м.Біла Церква. Стадіон ЦДЮНСБ «Трудові резерви»

«Арсенал-Київщина» (Біла Церква) – «Поділля» (Хмельницький)

Арбітр – Геннадій Серпутько (Одеса)

Дискваліфіковані: немає – немає

Команди розташувалися на місцях в зоні вильоту. Білоцерківці не можуть виграти останніх 5 турів з початку осені, подоляни – 9 матчів від самого стартового туру чемпіонату. Зрозуміло, що для них очна зустріч – шанс перервати надзвичайно неприємні серії.

«Арсенал-Київщина» при цьому матиме перевагу як приймаюча сторона – всі свої 6 очок клуб взяв саме на власному полі. «Поділля» ж муситиме зіграти в гостях, а воно разом з тими ж білоцерківцями та нікопольцями лишається останнім колективом, який взагалі не набирав очок на виїзді.

Утім, команда гостей, на відміну від білоцерківців, у минулому турі не грала. Це якщо й не стане однозначним «козирем» гостей, то точно трішки пом’якшить їм наслідки неблизького виїзду.



08 жовтня 2016 рік. 15:00. м.Нова Каховка. Стадіон «Енергія»

«Енергія» (Нова Каховка) - «Жемчужина» (Одеса)

Арбітр Денис Резніков (Кам’янськ)

Дискваліфіковані: немає – Станіслав-Нурі Малиш

«Жемчужина» на хвилі удач – команда не програє ще з початку серпня, а останні сім матчів виграла. В минулому турі підопічним Колчина вдалося здолати в одеському дербі «Реал Фарму». Завдяки такій «світлій смузі» «Жемчужина» дісталася на найвище для себе третє місце і у випадку перемоги може замахнутися й на дещо вище.

Утім, у гостей буде серйозна втрата – через перебір карток не зіграє Малиш, котрий у цій команді відразу ж став одним із основних опорників. Для не надто розлогого складу «Жемчужини» це досить суттєва втрата, і щоб її компенсувати, не виключено, доведеться вдаватися до певних перестановок.

Господарі – «Енергія» – ще не можуть ставити серйозні завдання, склад команди досить молодий (за винятком Прокіпчука, Андрєєва, Зелінського практично всі інші хлопці – початківці у професіональному футболі без надто великого досвіду). Утім, є гравець, для якого матч може стати особливим – Фаюк, який останнім часом не був здоровим, є виходцем із Одещини, тож матч проти земляків буде для нього досить стимулюючимє

Додамо, що це вже друге за сезон протистояння суперників. Кубковий матч виграла «Жемчужина» – завдяки голам Ткача та Лазаровича, які залишилися без відповіді.



08 жовтня 2016 рік. 15:00. м.Первомайськ. Місцевий стадіон 

«Суднобудівник» (Миколаїв) – «Нікополь НПГУ» (Нікополь)

Арбітр – Олександр Кальонов (Львів)

Дискваліфіковані: немає – немає

Іще один інтригуючий матч сусідів по турнірній таблиці. «Суднобудівник», посідаючи 14-е місце з 8 очками, відстає на три очки й одну позицію від «Нікополя-НПГУ». Для миколаївської команди, яка приймає суперників у Первомайську, це буде шанс на турнірний ривок.

До того ж, є обставини, які говорять на користь приймаючої сторони. По-перше, «Нікополь-НПГУ» в гостях грає непереконливо, не набравши там ще жодного очка. По-друге, самі Суднобудівники вдома набрали 5 очок зі своїх 8-ми. По-третє, в Первомайську миколаївці завжди дають бій суперникам – вони вже встигли тут піднести кілька сенсацій, а якщо й програвали – то лише в один м’яч.

На користь гостей свідчить хіба що той факт, що відразу двоє їхніх гравців – Астахов та Кірєєв – провертаються після дискваліфікації. Для обмеженого складу нікопольців це дуже суттєво.



08 жовтня 2016 рік. 15:00. сВолодимирівка. Стадіон ім. О.Поворознюка.

«Інгулець-2» (Петрове) – «Рух» (Винники)

Арбітр – Владислав Дорош (Київ)

Дискваліфіковані: немає – немає

Центральний матч туру, а, можливо, й цілого півріччя.

Скоріш за все, непосвяченим здасться дивним, що резервна команда першолігового клубу з Кіровоградщини стала одним із лідерів другої ліги. Але дивного тут небагато – основу «Інгульця-2» складають гравці, які минулого сезону завоювали тут бронзові медалі. Загальна заявка двох клубних команд назбирала чотири десятки гравців.

«Рух» йде стопами «Інгульця», а також «Колоса» й «Вереса». В дебютному сезоні на професіональному рівні команда зі Львівщини відразу ж показала високий клас футболу, довівши небезпідставність своїх амбіцій. Між суперниками 5 очок, вони – недавні лідери. Додає принциповості протистоянню те, що у «Інгульця-2» матч в запасі, і в випадку перемоги у петрівців буде шанс випередити суперників.

«Інгулець-2» – найрезультативніша команда турніру. «Рух» – один із найкращих за виїзними зустрічами. У кожного із суперників свої козирі, проте це буде той матч, де їм максимально важко буде продемонструвати свої сильні сторони.

За петрівським протистоянням з величезним інтересом стежитиме вся друга ліга, і «Кремінь» в тому числі – скориставшись втратами якраз цих команд, він зміг вийти на перше місце.



08 жовтня 2016 рік. 16:00. м.Одеса. Стадіон «Іван».

«Реал Фарма» (Одеса) - «Кристал» (Херсон)

Арбітр – Дмитро Денисюк (Київська обл.)

Дискваліфіковані: немає – немає

Заплановано трансляцію на офіційному сайті ПФЛ

«Кристал» вдруге за сезон завітає в Одесу. Тут він зумів обіграти «Жемчужину», що не вдавалося більше нікому. Тут херсонський клуб сподівається відібрати максимум можливих очок у «Реала Фарми», з яким регулярно зустрічається упродовж останніх років (12 матчів за останніх 5 років).

Треба сказати, що в чемпіонаті «Реал Фарма» не програє вже два роки (4 матчі) з 2014-го. Утім, в Кубку України минулого сезону тут в Одесі «Кристал» виграв по пенальті, завдяки чому зміг привезти у рідне місто прем’єрлігову «Зорю».

Після кількох невдалих турів «Кристал» вирівнявся, обігравши всуху «Арсенал-Київщину» та «Тепловик» з загальним рахунком 9:0. Завдяки цьому вдалося, наприклад, «Реал Фарму». Одеський клуб фармацевтів не знає перемог уже три тури (нічия з «Нікополем-НПГУ» та поразки від «Кременю» та «Жемчужини»).

Через це «аптекарі» опустилися з п’ятого місця в серединку турнірної таблиці. Утім, перемога може їм дозволити зробити ривок – як і «Кристалу». Тож матч сусідів, які мають по 15 очок, буде надпринциповим.



08 жовтня 2016 рік. 16:00. м.Івано-Франківськ. Стадіон «Рух»

«Тепловик» (Івано-Франківськ) - «Мир» (Горностаївка)

Арбітр – Вадим Запрутняк (Ужгород)

Дискваліфіковані: немає – немає

«Тепловик» потрапив у смугу невдач – хай і гідним суперникам («Жемчужина», «Кремінь», «Кристал»), але програно три останніх матчі. В таблиці нарощуються потихеньку відриви – ще одна невдача може дорого обійтися івано-франківцям.

Між тим, у гості їде найкраща оборона другої ліги. Причому, якщо раніше «Мир» звинувачували в «сухості», то в минулому турі горностаївська команда забила чотири м’ячі в ворота «Арсеналу-Київщини», досягнувши найкрупнішої для себе перемоги в сезоні.

Суперники зустрінуться вперше – це додасть зустрічі непередбачуваності. І нема жодних сумнівів, що «Тепловик» при гарячій підтримці своєї публіки постарається обіграти суперника з першої п’ятірки, від якого відстає на п’ять очок.



08 жовтня 2016 рік. 15:00. м.Вінниця. Стадіон СК «Нива».

«Балкани» (Зоря) – «Металург Запоріжжя»

Арбітр – Дмитро Євтухов (Дніпро)

Дискваліфіковані: немає – Чернявський

Після тижневого відпочинку «Балкани» повертаються, щоб продовжити погоню за лідерами. Команда переконлива на своєму полі, загалом успішно грає із суперниками з нижчої частини таблиці, тож явно сподівається у цьому матчі на перемогу.

Утім, «Металург» перебуває в чудовому настрої. Команда із Запоріжжя, вимушено приймаючи суперників у Нікопольському районі, здобула довгоочікувану першу осінню перемогу. Звісно, тепер запоріжців чекає суперник більш досвідчений, аніж «Суднобудівник». Але вони постараються здивувати село з назвою клубу-сусіда.

Єдине – гостей послабила чергова дискваліфікація. Цього разу їм не допоможе Чернявський. Зате всі запоріжці будуть раді бачити на Одещині легенду запорізького футболу й заслуженого ветерана «Металурга» Валентина Полтавця – одного з найстарших гравців другої ліги.



09 жовтня 2016 рік. 15:00. м.Маріуполь. Стадіон «Західний»

«Іллічівець-2» (Маріуполь) - «Кремінь» (Кременчук)

Арбітр – Віктор Арановський (Київ)

Дискваліфіковані: немає – немає

«Іллічівець-2» після поразки в Нікополі постарається піднести велику сенсацію й обеззброїти «Кремінь». Хоча в минулому турі в Нікополі маріупольський резерв оступився, втративши шанс максимально наблизитися до лідерів, удома колектив Волкова грає переконливо (тут взято 12 із 16-ти очок).

«Кремінь» дуже сильний в гостях – до цих пір лідер не втрачає очок на чужих полях. Утім, є у гостей мінус – обмежений, за великим рахунком, склад. За умови травми Тимченка та дискваліфікації Піскуна минулого туру кременчужцям дуже важко далася перемога над «Енергією».

Але черговий гол Козлова, який уже біля місяця незмінно забиває щотуру, дав необхідні три очки «Кременю». Тож у цьому турі команда Ященка може навіть закріпити своє лідерство з урахуванням матчу конкурентів, де хтось обов’язково втратить очки.

 

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору