Новини змагань

Друга ліга. 10-тур. Молодь

17:14, 20 вересня 2016

У проекті ПФЛ України "Обдарована молодь" кращі молоді гравці десятого туру у першій лізі

21-річний Ігор Коцюмака (праворуч) відзначив дебют за "Інгулець-2" двома голами у Херсоні


Чудовий дебют вдався 21-річному Ігорю Коцюмаці ("Інгулець-2"), який у 10-му турі чемпіонату України у другій лізі забив два голи і приніс перемогу над "Кристалом" — 2:1. У цьому ж матчі голом відзначився 16-річний Ілля Шевцов, а загалом у восьми іграх туру на поле виходило 95 українських футболістів 1995—2000 року народження, семеро з них збільшили власний бомбардирський рахунок.

Причому 21-річний Станіслав-Нурі Малиш ("Жемчужина") забив вже вчетверте у цьому сезоні, що для захисника — космічний показник. Дебютний м’яч оформив його 21-річний одноклубник Василь Курко. За їх участі одеський дебютант другої ліги розгромив "Арсенал-Київщину" (4:0) і закріпився на четвертій сходинці турнірної таблиці.

Втретє у чотирьох матчах сезону за "Іллічівець-2" забив 20-річний Микола Буй, а інший 20-річний футболіст — Дмитро Кренько ("Нікополь-НПГУ") — вдруге у семи матчах сезону. Кренько та 19-річний Владислав Вакулінський допомогли своїй команді здобути нічию (2:2) у протистоянні з більш потужним суперником — одеським клубом "Реал Фарма".

Молоді таланти України U-21. Сезон 26. 2 ліга. 10 тур

Вперше у цьому сезоні вдалося втримати свої ворота недоторканими 19-річному Іллі Тєлєнкову ("Металург"), адже запоріжці несподівано опинилися на дні турнірної таблиці та у 10 турах здобули лише одну перемогу (вісім поразок) і пропустили 25 голів. Матч з "Енергією" вдалося завершити нульовою нічиєю.

Юні таланти України U-19. Сезон 26. 2 ліга. 10 тур

У цій грі за "Енергію" дебютував 20-річний Едуард Мись, який розпочинав сезон на лаві запасних "Скали", а у "Поділлі" вперше зіграв 16-річний Андрій Наконечний. Додамо також, що нарешті з’явився у протоколі матчу "Інгульця-2" 18-річний кандидат до юнацької збірної України U-19 Джаба Фхакадзе.

 

Прес-служба ПФЛ

Премія Золотий талант України - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору