Новини змагань

Спортивний маркетинг: брендинг, комерція, FRM

10:22, 20 вересня 2016

5 жовтня ПФЛ проведе семінар зі спортивного маркетингу

Семінари зі спортивного маркетингу в Будинку футболу стають доброю традицією. Ліга вже вдруге виступає організатором такої події.

Сергій Макаров, президент ПФЛ: «Ми маємо на меті створити єдиний освітній простір для менеджерів наших футбольних клубів. Перший семінар зі стратегічного маркетингу ПФЛ успішно провела в березні. Цього року ми вже тричі брали участь в семінарах УЄФА, багато спілкувались із європейськими футбольними менеджерами. Ми поговоримо про сучасні комунікаційні тренди, роботу з глядачами, комерційну сторону спорту. Головна мета зустрічі – продуктивний діалог між клубами ПФЛ, лігою та провідними спортивними організаціями. Це – дискусійний простір, де можливо обмінюватись досвідом в сфері популяризації спорту».

5 жовтня в Будинку футболу спікерами семінару стануть менеджери клубів ПФЛ, які вже пройшли зміни в брендингу, активізували роботу з глядачами та мають позитивний досвід організації свята на футбольному полі та за його межами. Серед них: Андрій Прокопенко, керівник проектів ФК «Десна», Олексій Мамчук, прес-секретар ФК «Буковина», Ірина Теслюк, комерційний директор ФК «Верес».

Спеціальними гостями стануть менеджери Федерації баскетболу, Федерації легкої атлетики України, брендингового агентства №1 в Україні – FEDORIV, кращий історик українського футболу Артур Валерко та Андрій Стеганцов, відомий промоутер та спортивний менеджер. Слідкуйте за новинами на нашому сайті.

ПФЛ запрошує менеджерів з маркетингу та PR, прес-секретарів клубів, спортивних організацій та федерацій, студентів профільних спеціальностей, представників ЗМІ та спеціалістів, котрі зацікавлені у розвитку клубів завдяки ефективним інструментам взаємодії з уболівальниками, створенні успішних комерційних моделей; тих, хто бажає познайомитися зі своїми колегами з інших клубів або спортивних асоціацій, обмінятися сучасним досвідом, почути про здобутки і перемоги.

Семінар відбудеться 5 жовтня у конференц-залі Будинку футболу (м. Київ, пров. Лабораторний, 7а).

Участь у семінарі безкоштовна. Реєстрація обов`язкова: marketing@pfl.ua, або +380981116838.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору