Новини змагань

Герой дев'ятого туру. Друга ліга. Руслан Паламар

16:54, 16 вересня 2016

Інтерв'ю з Героєм девятого туру півзахисником "Жемчужини" Русланом Паламарем



Дебютант другої ліги одеська "Жемчужина" довго запрягала, але зараз набрала неймовірний хід. Втрачаючи очки на початку сезону у матчі проти найсильніших команд, останнім часом команда Дениса Колчина не помічає на своєму шляху визнаних авторитетів. Спочатку жертвою одеситів став лідер - винниківський "Рух", а ось тепер настала черга другої команди "Інгульця": одесити завдали петровчанам першої поразки в домашніх стінах. Справжнім героєм матчу став плеймейкер Руслан Паламар, котрий  протягом пари хвилин вирішив долю матчу, який міг завершитися з будь-яким результатом. Гості відкрили рахунок першими завдяки швидкому голу, але до 30-ї хвилині вже були змушені відіграватися. Але два точних удари Паламаря протягом двох хвилин вирішив результат матчу. Міг півзахисник відзначитися і хет-триком, але в другому таймі не вистачило трохи точності після виконання стандарту.


У підсумку "Жечужина" здобула четверту поспіль перемогу і піднялася на четверту сходинку, а ПФЛ спільно з порталом Spot Arena визнали Руслана Паламаря Героєм дев'ятого туру у другій лізі.


- Вийшов хороший матч, забив два голи, – скромно казав Паламар у коментарі прес-службі ПФЛ. – Думаю, такі матчі подобаються глядачам. У першому таймі були гойдалки, вперед виходили обидві команди, але ми були більш вдалими.


- Чим можна пояснити такі метаморфози з початку сезону, коли втрачали очки в матчах з середняками, але потім обігравали лідерів?
- Якщо ви маєте на увазі матч з "Кристалом", то не налаштувалися належним чином на матч. У нас було багато моментів, ми цілком могли виграти, але в підсумку пропустили тричі через плутанину. Адже були проблеми в центральній лінії захисту, був дискваліфікований Дмитро Поспєлов. Що стосується нічиєї з "Миром", то це добротна команда і одне очко на виїзді з ними - нормальний результат.

- Зараз вже партнери притерлися один до одного?

- У нас зіграна команда, більше року граємо разом. Може просто довелося придивлятися до суперників на новому рівні. Інша справа, що поки у нас існує кадровий голод, 15 чоловік у заявці – це дуже мало, в кожній грі по три гравці в запасі. Тому не дивно, що в Петровому більше грали на оборону в другому таймі, по рахунку.


- З упевненістю їхали в Петрове?
- Їхали грати на перемогу, але якщо б зіграли внічию, теж вважали б це хорошим результатом. Відібрати очки у лідера - теж успіх. Добре що виграли, це, мабуть, ще краще (посміхається). Зізнатися, перший тайм вийшов важким. Вийшли такі собі гойдалки, доводилося перебудовуватися під час гри не раз. Такі матчі подобаються уболівальникам.


- Суперник нічим особливим не здивував?
- Розбирали гру «Інгульця-2» на теорії. У них в складі грає двоє нападаючих, які забили по сім м'ячів. Команда швидкісна, біжить, фланги працюють і важливо було з ними грати акуратно. Ми обрали контратакуючу більше тактику, ніби все виходило.

- Свій перший гол ви забили з пенальті, могли забивати у другому таймі зі штрафного. Наставник "Жемчужини" Денис Колчин призначив вас головним виконавцем стандартів?
- Я весь час б'ю пенальті, поки (тьфу, тьфу, тьфу) ще не промахувався. Іноді залишаюся після тренувань відпрацьовувати удари.


- Ваш другий гол вийшов за виконанням дуже красивим. Наразі найкращий у сезоні для вас?
- Мабуть, погоджуся з вами. Вдалося обіграти фінтом двох гравців суперника і покласти м'яч у ближній кут. Вийшло ефектно. Головне, що він став вирішальним. Тим більше вийшло забити через пару хвилин після того, як відзначився з пенальті. Так, були у кар'єрі красиві голи. Але цей вийшов важливим для нас, тим більше у професіональному футболі. Напевно, виокремлюється серед інших для мене цей удар.

- Вдома приймаєте білоцерківців. Легко буде з цим суперником?
- Легких ігор не буває, це аксіома. Але сподіваємося на хороший результат. Всяке може статися, але ми повинні вигравати. Знаємо результати цієї команди, але ніяких слабинок давати не має наміру.

- У вас в активі вже вісім голів і три передачі. Задоволені таким показником чи хотілося б більшого?
- За великим рахунком, задоволений, але прагну ще більш результативно виступати. Зрозуміло, що це новий рівень. Я грав за дублерів, понюхав пороху. Але не можу сказати, що друга ліга чимось сильно відрізняється від тих змагань, де доводилося виступати.
Зрозуміло, хочеться рости над собою, разом з командою підніматися турнірними сходами.


Бліц
Я народився в Одесі
Вихованець ДЮСШ-11 Одеса, ДЮФК "Чорноморець"
Перший тренер Олександр Миколайович Баранов
В європейських чемпіонатах вболіваю за англійський "Ліверпуль" і італійську "Рому"
Стежу за кар'єрою Мессі, Неймара та інших зірок світової величини
Моя футбольна мрія – піднятися у своїй грі на рівень вище, а далі буде видно.

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору