Новини змагань

Підтримка запорізького «Металурга»

10:32, 12 вересня 2016

Найкрасивіші вболівальниці живуть у Запоріжжі?

Кожного місяця адміністрація ліги підбиває підсумки фотоконкурсу #житифутболом на сторінках соцмереж і нагороджує власників найпопулярніших фото подарунками від офіційного партнера ТМ SWIFT. В вересні команда ПФЛ вже вшосте вручала подарунки: переможницею серпневого конкурсу стала Ольга Мілевська, вболівальниця ФК «Металург Запоріжжя».

«Ми анонсували фотоконкурс #житифутболом наприкінці березня. З того часу отримали більш як 200 фотографій. Два місяці поспіль переможцями ставали рівняни, в червні та липні ми нагороджували вболівальників «Буковини», а  в серпні  - «Металурга».  Ми вдячні  всім, хто брав участь і не залишався осторонь проекту.  Футбол – це не тільки боротьба, перемоги та поразки. Невід`ємна частина футболу – це вболівальники, серед яких немало чарівних дівчат.  В вересні  Віталій Дьома, фотограф  та вболівальник ФК «Металург Запоріжжя», запропонував  свій погляд на красу вболівальниць. Впродовж місяця на наших сторінках в соцмережах участь у фотопроекті братимуть запорізькі дівчата, і власницю найпопулярнішого фото ми традиційно нагородимо», - відзначає Світлана Рибакова, маркетинг-менеджер ПФЛ.

 

Анастасія Вишневська, модель VEA Models, вболівальниця ФК «Металург Запоріжжя»



Віталій Дьома, фотограф: «Я дуже хочу, щоб наш футбол розвивався. Я знаю, що у нас найкрасивіші дівчата. Вони займаються фітнесом, спортом, навіть грають у футбол. Вони приходять на матчі,  щоб підтримати наших футболістів,  і мені хотілось показати, якими красивими є вболівальниці запорізького «Металурга».

 Віталій Дьома, фотограф, вболівальник ФК «Металург Запоріжжя»


Підтримати дівчат можна на офіційних сторінках

facebook.com

vk.com

#житифутболом - партнерська акція ПФЛ та ТМ SWIFT. Якщо Ви - щирі вболівальники своєї команди, приєднуйтеся до нас та відправляйте фотографії на marketing@pfl.ua. Вкажіть імя, прізвище, сферу діяльності та клуб сім`ї ПФЛ, вболівальником якого Ви є.  Діліться з нами своїми футбольними історіями, що можуть надихати! 
 

 Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору