Новини змагань

У другій лізі тепер без непереможних (відео)

13:17, 9 вересня 2016

У центральному матчі 8-го туру другої ліги "Кремінь" здобув важку перемогу над "Інгульцем-2"

У восьмому турі другої ліги з великим нетерпінням очікувався матч у Кременчуці. "Інгулець-2" підійшов до центрального матчу цього туру останнім із тих учасників другої ліги, хто ще не відчував гіркоти поразки. Це й факт, а також лідерство в таблиці після осічки "Руху" мали б мотивувати резервістів петровського клубу на матч зі старожилом другої ліги - "Кременем". Тим більше, досить багато гравців і в складі кременчужан, і петрівців чудово пам'ятали минулий сезон, коли основний "Інгулець" на шляху до бронзових медалей і підвищення в класі змагався з "Кременем" (0:0 у Кременчуці, перемога 2:1 вдома у Володимирівці).

Словом, до Кременчука гості прибули, відмінно знаючи плюси і мінуси суперників, їх поле і стиль гри. Єдине, що засмучувало "Інгулець-2" – через ушкодження не зміг допомогти команді її кращий бомбардир Колесников. Утім, в цьому плані суперники були рівні – "Кремінь" теж не міг розраховувати на свого провідного форварда Тимченка.



Втім, замінити Тимченка було ким, причому вдалося це місцевому вихованцю Артему Козлову (на фото вище) непогано. Протягом всієї гри він спробував проявити себе якнайкраще, чіплявся за кожен матч. І вже на дев'ятій хвилині його старання було винагороджено - молодий форвард відкрив рахунок, а за кілька хвилин "Кремінь" подвоїв перевагу. Ще у першому таймі гості відквитали один м'яч. Та все ж у другому таймі господарі довели, що станом на сьогодні вони сильніші за суперника - 3:2.

Таким чином, "Кремінь" впритул наблизився до лідерів, посідаючи третю сходинку. Щоправда, команда Сергія Ященка зіграла однією грою менше.

Усі голи та найцікавіші моменти матчу в Кременчуці у відеоогляді інформаційного партнера ПФЛ України - компанії "Кремень ТВ".

Інші результати матчів восьмого туру у другій лізі:

08 вересня 2016 рік

"Іллічівець-2" пропускав цей тур

"Жемчужина" - "Нива-В" - 3:1
"Кристал" - "Рух" - 1:1
"Мир" - "Поділля" - 3:1
"Суднобудівник" "Енергія" - 1:0

"Балкани" - "Реал Фарма" - 1:1
"Металург" - "Тепловик" - 0:3

"Нікополь-НПГУ" - "Арсенал-Київщина" - 2:1

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору