Новини змагань

Григорію Суркісу - 67!

11:58, 4 вересня 2016

Перший президент ПФЛ Григорій Суркіс святкує День народження!

З нагоди Вашого Дня народження, шановний Григорію Михайловичу, від імені Адміністрації ПФЛ поздоровляємо Вас із цією подією і висловлюємо Вам нашу глибоку повагу!

Приємно відзначити Ваш значний внесок у справу розвитку національного футболу. Ви стояли біля витоків створення нашої організації, яка опікувалася професіональним футболом і продовжує це робити. А багаторічна діяльність на посаді президента національної Федерації футболу сприяла поступовому й неухильному відродженню найпопулярнішої гри людства в загальнодержавному масштабі. Це отримало високі оцінки і схвалення ФІФА й УЄФА.

Ми пишаємося тим, що Ви впродовж багатьох років гідно представляєте нашу державу на керівних посадах європейського футболу. Впевнені, що, посідаючи пост віце-президента УЄФА, Ви і надалі віддаватимете свій талант, досвід і знання на благо розвитку як українського, так і всього європейського футболу.

Цього святкового дня бажаємо Вам міцного здоров'я, родинного благополуччя, щастя і нових звершень у всіх Ваших благородних справах!

 

З повагою,

адміністрація ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору