Новини змагань

Анонс матчів. Перша ліга. Сьомий тур

19:37, 1 вересня 2016

Анонс матчів сьомого туру у першій лізі

 

Змагання у першій лізі набирають обертів з кожним туром. Команди стають більш зіграними, малюнок гри покращується, а результат кожної гри стає все вагомішим для кожного з клубів. Маріупольський «Іллічівець» проведе перший із двох спарених домашніх поєдинків проти ПФК «Суми», досить непросте випробування очікує на «Сонячному» одного з нинішніх лідерів харківський «Геліос», та й «Верес» зі «Скалою» обіцяють потішити своїх уболівальників у очному протистоянні.  

Цього разу на ТБ матчі першої ліги наживо транслюватися не будуть, у запису можна буде побачити матч з Рівного на каналі "Спорт2". Посилання на всі інші відеотрансляції покажемо окремим матеріалом та у правій колонці офіційного сайту ПФЛ.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!



02 вересня 2016 рік. 19:00. м.Харків. Стадіон «Сонячний».

«Геліос» - «Інгулець»

Арбітр – Олександр Омельченко (Слов’янськ)

Дискваліфіковані: немає - немає

Харківський «Геліос» відкриє програму сьомого туру першої ліги матчем у п’ятницю. Несподівано, певно, і для самих себе підопічні Сергія Сизихина підходять до цієї гри на другій сходинці і в гарному гуморі. «Сонячні» ще не програвали цього сезону, не планують вони цього робити і в п’ятницю. Проте «Інгулець» налаштований більш ніж серйозно. Тим більше після минулого туру, коли у Петрово він відстояв нічию в матчі з одним із претендентів на підвищення в класі «Черкаським Дніпром».



03 вересня 2016 рік. 17:00. м.Маріуполь. Стадіон «Іллічівець».

«Іллічівець» - ПФК «Суми»

Арбітр – Володимир Новохатній (Київ)

Дискваліфіковані: немає - немає

Схоже «Іллічівець» зупинити буде цього сезону важко будь-кому. Вкомплектований зірковими футболістами маріпольський клуб здобуває одну за іншою перемоги без особливої напруги. Хоча уже в матчі з київською «Оболонню-Бровар» було помітно, що команді Олександра Севидова непросто – фізично і моральна команда виглядала невпевнено, дещо стомленою. Та все ж і сумчанам є що доводити, адже команда Юрія Ярошенка в останньому матчі з «Колосом» показувала досить цікавий атакувальний футбол, однак фарт був не на її боці. Можна не сумніватися, що сумчани дадуть бій лідеру.



03 вересня 2016 рік. 17:00. м.Миколаїв. Центральний міський стадіон.

МФК «Миколаїв» - «Оболонь-Бровар»

Арбітр – Максим Козиряцький (Запоріжжя)

Дискваліфіковані: немає - немає

Дві перемоги поспіль має «Миколаїв» напередодні цього поєдинку і налаштований продовжити свою успішну серії на куражі. Однак кияни будуть мотивовані більш ніж серйозно, адже минулого туру мінімально поступилися на власному полі маріупольцям і будуть налаштовані зробити все, щоб не відпустити далеко в турнірній таблиці пелетон лідерів. В іншому випадку, буде дуже непросто надолужити згаяне одному з претендентів на медалі нинішнього сезону.



03 вересня 2016 рік. 17:00. м.Рівне. «Авангард».

«Верес» - «Скала»

Арбітр – Михайло Митровський (Ужгород)

Дискваліфіковані: немає - немає

Західноукраїнське дербі очікується з великим нетерпінням. І вболівальники зможуть зосередитися виключно на футболі, адже «Верес» вже знає як нагодує усіх своїх прихильників. Сосисками, картоплею, морозивом, солодкою ватою, різноманітними напоями і багато чим іншим можна буде поласувати у суботу на стадіоні «Авангард» до, під час і після цього матчу.

Для того, щоб вболівальники не відчували спраги та голоду, а похід на футбол перетворився на повноцінне свято, НК «Верес» провів перемовини з місцевими підприємцями, які готові виставити на стадіоні свої торгові намети. Очікується, що купити щось смачненьке можна буде вже починаючи з 16-ї години.



03 вересня 2016 рік. 17:00. м.Охтирка. Стадіон «Нафтовик».

«Нафтовик-Укрнафта» - ФК «Полтава»

Арбітр – Андрій Кузьмін (Миколаїв)

Дискваліфіковані: немає - немає

Сусіди по турнірній таблиці розіграють, як і водиться у таких випадках, шість очок. Команди підходять до гри у повній бойовій та кадровій готовності і можуть порадувати вболівальників якісним футболом. На боці господарів перевага власного поля, а у складі господарів виступає Кушніренко, який входить до трійки кращих бомбардирів нинішнього сезону.



03 вересня 2016 рік. 17:00. м.Черкаси. КП «Центральний стадіон».

«Черкаський Дніпро» - «Арсенал-Київ»

Арбітр – Юрій Іванов (Донецька область)

Дискваліфіковані: Тарасенко - немає

Для черкащан цей матч має величезне значення, адже амбітна команда Ігоря Столовицький поки не радує ні своїх прихильників ні керівництво клубу. Минулого туру черкащани догравали гостьовий матч з «Інгульцем» у меншості і зуміли відвезти з Петрового лише одне очко. А «каноніри» вирушають до Черкас у гарному гуморі після заслуженої перемоги над охтирцями вдома.



03 вересня 2016 рік. 17:00. с.Ковалівка, Київська обл. «Колос»

«Колос» - «Авангард»

Арбітр – Володимир Міланич (Миколаїв)

Дискваліфіковані: немає - немає

Один із найцікавіших матчів сьомого туру. «Колос» виглядає досить потужно, втративши після шести турів лише п’ять очок. І він спробує зробити все в домашніх стінах, щоб розвинути успіх. А от «Авангард» із прекрасним настроєм підійде до цієї гри після неймовірної перемоги над Тернополем – 2:0. Родзинкою тієї гри став удар «скорпіоном» гравця краматорчан Дмитра Ульянова, який переглянуло в інтернеті більш як 180 тисяч користувачів.



03 вересня 2016 рік. 17:00. м.Чернівці. Стадіон КСОП «Буковина».

«Буковина» - «Гірник-Спорт»

Арбітр – Дмитро Бондаренко (Одеса)

Дискваліфіковані: немає - немає

Чернівчани підходять до цієї гри в гарному настрої, адже початок дебютного сезону у першій лізі в них видався як треба. Хоч «Буковина» і перебуває на високому восьмому щабелі турнірної таблиці, вдома вона ще не вигравала і дуже сподівається зробити це нинішнього вік-енду. А от «Гірник-Спорт» налаштований не менш серйозно, зумівши перед виїздом підсилитися форвардом «Ворскли» Баранником та екс-шахтарем Гаращенковим.



04 вересня 2016 рік. 17:00. м.Тернопіль. Муніципальний стадіон.

«Тернопіль» - «Десна»

Арбітр – Сергій Даньковський (Київ)

Дискваліфіковані: Курило - немає

«Тернопіль», як і «Буковина», ще не вигравав у домашніх стінах. Щоправда, команда Марущака взагалі після шести турів набрала лише одне очко, тому зустріч з «Десною» матиме велике значення для господарів. А от «Десна», без сумніву, їде в Тернопіль лише за перемогою. Вона дозволить команді Олександра Рябоконя закріпитися на п’ятій сходинці у таблиці, а за певних розкладів піднятися ще вище турнірними сходами.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору