Новини змагань

Матч «Рух» - «Жемчужина» на "Спорт2"

11:25, 1 вересня 2016

Вперше в історії ПФЛ матч другої ліги покажуть на ТБ

Чудову новину підготувала для прихильників футболу компанія "Наживо-TV". Уперше в історії один із поєдинків другої ліги буде показано наживо на спортивному телеканалі. Матч сьомього туру у Винниках між «Рухом» і одеською "Жемчужиною" покаже "Спорт-2", проведення якого заплановане 3 вересня на стадіоні імені Богдана Маркевича. Початок о 17:00.

Разом із тим до сім'ї транслятора додається західноукраїнський канал «Перший західний». Він також покаже цей матч у прямому ефірі, а згодом у запису ще й західноукраїнське дербі сьомого туру «Верес» - «Скала».

Винниківський "Рух" є дебютантом другої ліги, однак залишається єдиною командою другої ліги, яка виграла усі шість стартових матчів. Тепер "Рух" є одноосібним лідером другої ліги нинішнього скликання. Інша справа, після такого спурту на старті сезону вона виглядає дещо втомленою, особливо після попереднього матчу проти «Кремня», який був центральним в турі і видався досить видовищним. У тому матчі «Рух» здобув мінімальну перемогу 2:1, а його лідери Бидловський та один із братів Баранців – Григорій - через проблеми зі здоров’ям не приїзали до Крменчука. А напередодні цього матчу через перебір карток команда Романа Гданського втратила ще й універсала Чучмана, тому здобути чергову перемогу доведеться багато в чому завдяки морально-вольовим якостям.

Та й суперник у лідера буде що треба. «Жемчужина» минулого туру не залишила каменя на камені від «Поділля», забивши п’ять м’ячів без відповіді у їх ворота. І це при тому, що одесити у тому матчі задіяли одразу двох дебютантів – Опрю та Гарванка. А 23-річний півзахисник "Жемчужини" Руслан Паламар зараз є головним бомбардиром команди з чотирма забитими м’ячами.

Одним словом матч двом амбітних команд має стати окрасою в турі і порадувати своїх уболівальників якісним футболом. Отже всі, хто не зможе потрапити у суботу на стадіон, включайте Спорт2 о 17:00 і насолоджуйтеся прекрасним матчем другої ліги!

Підтримуйте своїх любимчиків і продовжуйте #житифутболом.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору