Новини змагань

«Не залишити поза грою»

11:52, 31 серпня 2016

Клуби та партнери ПФЛ підтримують дитячий футбол

 

Вже завтра, 1 вересня, у всіх школах України  відбудуться урочисті лінійки, присвячені початку нового шкільного року. До свята Першого дзвоника  п`ять клубів ПФЛ відвідають школи та подарують спортивну атрибутику. До акції долучились футбольні клуби «Десна», «Буковина», «Іллічівець», «Гірник-Спорт» та «Нафтовик-Укрнафта». Акцію підтримав  офіційний партнер ПФЛ, український виробник спортивного екіпірування, ТМ SWIFT.

 

Сергій Макаров, президент ПФЛ: «Цей день важливий для всіх – вчителів, батьків, студентів та школярів.  Це початок нового життя, нових знань,  відкриттів та перемог. Ми підтримуємо наші школи та вчителів у бажанні підняти інтерес до занять спортом та футболом. Ми віримо, що саме футбол, найпопулярніший вид спорту, має фокусувати увагу дітей на здоровому способі життя і об'єднувати широке коло наймолодших вболівальників. Бажаємо, щоб новий навчальний рік був щедрим на перемоги і запрошуємо дітей та батьків у вільний час вболівати за свої улюблені команди».

Віталій Швидкий, власник ТМ SWIFT: «1 вересня – це особливий день. Це початок нового шкільного та студентського життя. Шлях до нових досягнень  не завжди буває без перешкод та труднощів, але тим ціннішим та цікавішим  він є. Ми підтримуємо дітей у бажанні бути активними,  і зацікавлені в тому, щоб відкривати нові таланти та максимально сприяти збільшенню популярності змагань».

 

 Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору