Новини змагань

Анонс матчів. Перша ліга. Шостий тур

12:48, 25 серпня 2016

Анонс матчів шостого туру у першій лізі

 

Центральним у шостому турі стане матч у Києві, де місцева «Оболонь-Бровар» прийме непереможний на сьогодні «Іллічівець». Цей матч транслюватиме телеканал «Футбол1», а для інтернет-глядачів трансляція буде доступною на офіційному сайті ПФЛ. Не менш цікавими мають стати матчі «Суми» - «Колос» і «Десна» - «Верес».

Та й поєдинок у Горішніх Плавнях, де «Гірник-Спорт», який набрав гарний хід, спробує зупинити харківський «Геліос». А західноукраїнське дербі в Стрию і взагалі має стати окрасою всього туру.

Всі посилання на відеотрансляції - у правій колонці офіційного сайту ПФЛ. А у дні гри всі трансляції з’являтимуться окремим матеріалом на офіційному сайті.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!



26 серпня 2016 рік. 17:00. м.Бориспіль. Стадіон «Колос».

«Арсенал» - «Нафтовик-Укрнафта»

Арбітр – Віктор Копієвський (Кропивницький)

Дискваліфіковані: Турчанов - немає

Київський «Арсенал» є одним із новачків, який поки не вражає якістю гри. Та й місце в турнірній таблиці поки не те, на яке очікували на початку сезону справжні прихильники команди. Шанс покращити турнірні розклади буде у команди Сергія Литовченка буде вже найближчої п’ятниці у матчі з охтирським «Нафтовиком». Щоправда для цього треба буде дуже постаратися, адже гості приїдуть в доброму гуморі після двох поспіль перемог. А як відомо, бог любить трійцю.



26 серпня 2016 рік. 17:00. м.Полтава. Стадіон «Локомотив».

«Полтава» - «Миколаїв»

Арбітр – Дмитро Кривушкін (Харків)

Дискваліфіковані: немає - немає

«Полтава» досить непогано стартувала, набравши в перших двох турах максимум. Однак, ці перемоги зіграли з командою Анатолія Безсмертного злий жарт і в трьох останніх матчах команда розжилася лише одним очком. А от Миколаїв навпаки, здобув у останньому турі свою першу звитягу і буде непроти її повторити на «Локомотиві».



26 серпня 2016 рік. 17:00. м.Київ. «Оболонь-Арена».

 «Оболонь-Бровар» - «Іллічівець»

Арбітр – Віталій Романов (Дніпро)

Дискваліфіковані: немає - немає

«Оболонь-Бровар» одна із тих команд, якій до снаги зупинити зірковий колектив Севидова, котрий поки не знає поразок. Заради справедливості відзначимо, що кияни цього сезону не радують стабільністю, однак за потенціалом знаходяться явно у числі кращих команд нинішньої першої ліги. За протистоянням команд можна буде спостерігати на каналі Футбол1. А ще краще,завітати на затишну «Оболонь-Арену». Можна не сумніватися – якість футболу має бути крутим!



26 серпня 2016 рік. 17:00. смт.Жовтневе, Сумська обл. Стадіон ФК «Вікторія».

«Суми» - «Колос»

Арбітр – Юрій Фощій (Черкаси)

Дискваліфіковані: немає - немає

Сумчани змушені на деякий час переїхати на обласний стадіон через реконструкцію трав’яного газону на «Ювілейному». Жителі невеликого селища Жовтневе стануть свідками чудового футболу, адже до них у гості приїдуть зірки вітчизняного футболу – Віталій Лисицький та Іван Кривошеєнко. Та й в цілому «Колос» зараз виглядає досить впевнено, незважаючи на статус дебютанта змагань першої ліги. Тим цікавіше буде сумчанам протистояти лідеру і сподіватися на перемогу. Підтримка у команди Ярошенка має бути досить відчутною.



26 серпня 2016 рік. 17:30. м.Краматорск. Стадіон «Авангард».

«Авангард» - «Тернопіль»

Арбітр – Роман Калита (Миколаїв)

Дискваліфіковані: немає - немає

Перемога може дозволити одній із команд зробити відчутний турнірний прорив. У обох команд старт сезону видався не найкращим, тому з мотивацією буде все буде добре. Особливо у господарів, які зуміли тричі утримати нічию цього сезону, незважаючи на величезні кадрові проблеми. Краматорці напередодні провели фотосесію для лубного сайту, що допомогло зарядитися позитивними емоціями.



26 серпня 2016 рік. 17:30. м.Горішні Плавні. СК «Юність».

«Гірник-Спорт» - «Геліос»

Арбітр – Олександр Павлюк (Київ)

Дискваліфіковані: немає - немає

Господарі провели досить непоганий матч минулого туру у Черкасах, втративши перемоги за 15 секунд до завершення матчу з Черкаським Дніпром. Маючи у складі досить кваліфікованих виконавців «Гірник-Спорт» все ще не може знайти свою гру. Але в Черкасах краща фізична форма і індивідуальна майстерність ледь не створили сенсацію п’ятого туру. А от «Геліос» вирушає в Горішні Плавні одним із фаворитів нинішнього сезону, демонструючи стабільну і результативну гру. Більше того, команда Сизихіна поки не програвала.



26 серпня 2016 рік. 18:00. м.Харків. Стадіон «Сонячний»

«Десна» - «Верес»

Арбітр – Олександр Шандор (Львів)

Дискваліфіковані: немає – немає

Чернігівська «Десна», як і ПФК «Суми» знайшли кошти на реконструкцію власного покриття на стадіоні, що не може не радувати. У зв’язку з цим вже другий поспіль домашній матч  чернігівчани змушені проводити у Харкові на стадіоні «Сонячний». Подібні катаклізми не заважають чернігівській команді підходити до цього матчу на п’ятій позиції. Тому зустріч проти другого «Вересу» стане досить очікуваним футбольним видовищем цього вік-енду.



26 серпня 2016 рік. 18:00. смт.Петрове, Кропивницька область. Стадіон «Інгулець»

«Інгулець» - «Черкаський Дніпро»

Арбітр – Микола Кривоносов (Київ)

Дискваліфіковані: немає - немає

«Інгулець» поки не може освоїтися на новому для себе рівні. Більше того, не найкращі результати команди призвели до зміни на тренерському містку «Інгульця» і цей матч стане передостаннім для Едуарда Хаврова на посаді. Хоча, два матчі для того, щоб переконати президента клубу Олександра Поворознюка переглянути свою позицію, у наставника є. Але і «Черкаський Дніпро» переживає зараз не найкращі часи. Тому Ігор Столовицький зробить все, щоб з Петрового відвезти три очки.



 27 серпня 2016 рік. 17:00. м.Стрий. Стадіон «Скала».

«Скала» - «Буковина»

Арбітр – Олексій Деревинський (Київ)

Дискваліфіковані: Рябушко - немає

Західноукраїнське дербі. І цим все сказано. Історія стосунків команд налічує 10 матчів і тут повний паритет – по чотири перемоги і поразки в протистоянні цих команд. А це свідчить про надпринциповість і важливість результату для обох суперників.

 

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору