Новини змагань

Перша ліга. П’ятий тур. Анонс матчів.

08:14, 18 серпня 2016

Анонс матчів п’ятого туру у першій лізі

 

Ігрову програму п'ятого туру розбито на два дні, а для багатьох команд він буде стратегічно важливим. Лідери приймають своїх суперників удома і це певною мірою додає інтриги. Флагман змагань "Іллічівець" чекатиме в гості небезпечну "Полтаву", яка набрала сім очок в чотирьох матчах. "Верес" в себе вдома прийматиме гордий і незламний "Авангард", та й "Геліос" з "Черкаським Дніпром" чекають непрості матчі з умотивованими Скалою" та "Гірником Спортом". А "Тернополю"належить прийняти зірковий "Колос".

Слідкуйте за перебігом цих матчів на офіційному сайті ПФЛ. Всі відеотрансляції покажемо окремим матеріалом та у правій колонці офіційного сайту ПФЛ.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!



19 серпня 2016 рік. 18:00. м.Охтирка. Стадіон «Нафтовик».

«Нафтовик-Укрнафта» - «Інгулець»

Арбітр – Максим Козиряцький (Запоріжжя)

Дискваліфіковані: немає - Ковтун

Обидві команди мають гарний настрій після своїх перших перемог в сезоні, здобутих у попередньому турі тому. Ахтирчани набрали досить потужний хід, пройшли в Кубку до 1/16 фіналу і виглядали переконливо у Горішніх Плавнях. А от для "Інгульця" в разі перемоги це шанс піднятися вище 15-го місця, яке аж ніяк не відповідає амбіціям і, головне, якості гри команди з Петрового.



19 серпня 2016 рік. 18:00. м.Черкаси. КП Центральний стадіон.

«Черкаський Дніпро» - «Гірник-Спорт»

Арбітр – Сергій Скрипак (Київська обл)

Дискваліфіковані: немає - немає

 "Черкаський Дніпро" цього сезону ще не пропускав, а на власному полі традиційно грає досить потужно і безкомпромісно. "Гірник-Спорт" міг би стати легким горішком для господарів , якби не та обставина, що горішньоплавці від гри до гри знаходять себе і в Черкасах продемонструють увесь свій потенціал.



19 серпня 2016 рік. 18:00. м.Чернівці. Стадіон КСОП «Буковина».

 «Буковина» - «Десна»

Арбітр – Денис Шурман (Київська обл.)

Дискваліфіковані: немає - Махновський

Наставник чернівчан Сергій Шищенко кадрових проблем не має, ще й повернеться після дискваліфікації Бойчук, тому продовжиться відшліфування складу. А от "Десна" має великі амбіції і бажання виграти в гостях зашкалюватиме.



19 серпня 2016 рік. 18:00. м.Тернопіль. Стадіон КП «Тернопільський стадіон».

«Тернопіль» - «Колос»

Арбітр – Андрій Кузьмін (Миколаїв)

Дискваліфіковані: немає - немає

Для "горожан" цей поєдинок матиме величезне значення, адже де ще набирати очки як не в домашніх стінах при своїх уболівальниках. А вони в тернополян є повз не найкращі результати. "Колос" також приїде за перемогою, щоб не відпускати у сильний відрив пелетон лідерів. Минулого туру підопічні Руслана Костишина взяли реванш у "Вереса" за поразку в Кубку, тому приїдуть до Тернополя в гарному настрої.



19 серпня 2016 рік. 18:00. м.Маріуполь. Стадіон «Іллічівець».

«Іллічівець» - «Полтава»

Арбітр – Микола Кривоносов (Київ)

Дискваліфіковані: немає - немає

 "Іллічівець" на всіх парах мчить попереду гонки лідерів, а від зіркового складу маріупольців мерехтить в очах. Худжамов, Кожанов, Валеев і інші екс-гравці національної збірної та топ-чемпіонату вже за прізвищами наводять страх на опонентів. Гравців команди Севидова викликають до лав "молодіжки", а з наступного туру матчі команди показувати ТК "Футбол". Але "Полтава" розливу нинішнього сезону не з лякливих, команда поступово набирає хід, а з ним і очки.



19 серпня 2016 рік. 19:00. м.Київ. «Оболонь-Арена».

«Оболонь-Бровар» - «Суми»

Арбітр – Володимир Міланич (Миколаїв)

Дискваліфіковані: немає - немає

 "Оболонь-Бровар" минулого туру втратила перемогу на останніх секундах, втративши концентрацію на мить. Вкотре навчені гірким досвідом, команда Солдатова спробує реабілітуватися за втрату очок у себе вдома. Втім навряд чи "Суми" стануть легкою здобиччю для "пивоварів", адже зараз переживає новий етап становлення і омолодження складу.



20 серпня 2016 рік. 17:30. м.Миколаїв. Муніципальний стадіон

«Миколаїв» - «Арсенал-Київ»

Арбітр – Олександр Дедов (Житомир)

Дискваліфіковані: немає - немає

Поступившись на виїзді "Інгульцю" команда Руслана Забранського зустрічатиме свого наступного суперника з особливим настроєм. "Миколаїв" створює в кожному матчі чимало моментів, однак, чи шкутильгає реалізація, чи просто зірки зараз не на стороні корабелів. А ось "Арсенал-Київ" виступає хоч і нестабільно, все ж таки готовий дати бій будь-якому супернику.



20 серпня 2016 рік. 18:00. м.Рівне. Стадіон «Авангард».

«Верес» - «Авангард»

Арбітр – Дмитро Бондаренко (Одеса)

Дискваліфіковані: немає - Єрмаков

"Верес" на всіх парах мчиться турнірними хитросплетіннями угору. Команда Мазяра наступає на п'яти "Іллічівцю" і чекає осічки опонентів. Щоправда минулого туру "Верес" поступився вічному супернику "Колосу" і зробить все аби випустити пар на краматорському "Авангарду". А клуб готує #СвятоФУТБОЛУуРівному у вишиванках.



 20 серпня 2016 рік. 18:00. м.Харків. Стадіон «Сонячний».

«Геліос» - «Скала»

Арбітр – Сергій Даньковський (Київ)

Дискваліфіковані: немає - немає

"Геліос" цього сезону ледь не найпотужніший за всі роки існування. Тим більше після вильоту з Кубка, харків'яни можуть повністю зосередитися на змаганнях в чемпіонаті. І поєдинок зі "Скалою" є лакмусом готовності команди до звершень.

 

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору