Новини змагань

Друга ліга. 4-й тур. Анонс матчів

12:49, 13 серпня 2016

Анонс матчів четвертого туру сезону 2016/17 у другій лізі

 

Програма туру розбита на два ігрових дні. Схоже, центральним в турі стане поєдинок в Кременчуці, де зустрінуться дві команди з верхівки турнірної таблиці – «Кремінь», який ще не пропускав, і горностаївський «Мир». Вінниківський «Рух» вирушає до Запоріжжя, де амбітний «Металург» спробує відібрати очки у неменш амбітного і зіркового опонента. Чи зможе щось протиставити вдома лідеру змагань - «Інгульцю-2» миколаївський «Суднобудівник» під керівництвом американського тренера побачимо вже в суботу.

Всі відеотрансляції надамо окремим матеріалом та у правій колонці офіційного сайту ПФЛ.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!


«Реал-Фарма» пропускає цей тур


14 серпня 2016 рік. 17:00. м.Кременчук. Стадіон «Кремінь-Арена»

«Кремень» (Кременчуг) – «Мир» (Горностаївка)

Арбітр – Олександр Афанасьєв (Харків)

Дискваліфіковані: немає – немає

"Кремінь" активно і якісно попрацював на трансферному ринку і в результаті на старті здобув перемоги в обох матчах. Щоправда, в Кубку команда Ященка поступилася "Реал-Фармі", але наставник зазначив, що основним завданням у матчі з одеситами була перевірка найближчого резерву. А от "Мир" в Кубку продовжує боротьбу, та й в чемпіонаті приємно вражає результатом та грою, здобувши сім очок в трьох матчах. Заплановано пряму трансляцію матчу зусиллями "Кремень ТВ".



 14 серпня 2016 рік. 17:00. м.Первомайськ. Місцевий стадіон

«Суднобудівник» (Миколаїв) - «Інгулець-2» (Петрове)

Арбітр – Роман Блавацький (Львів)

Дискваліфіковані: немає – немає

 

Свої перші і поки єдині очки "Суднобудівник" взяв тільки в минулому, третьому, турі в матчі проти такого ж дебютанта "Ниви-В" із Вінниці. Тому лідера змагань "Інгулець-2" миколаївці зустрічатимуть з великими надіями і гарним настроєм. Але петровці знають як довести, що вони невипадково угорі таблиці після трьох турів, адже мають у складі поки кращого бомбардира чемпіонату. 27-річний нападник Віталій Колесников зараз у прекрасній формі, і вже чотири рази в трьох матчах розписався у воротах суперника.


 14 серпня 2016 рік. 17:00. м.Запоріжжя. «Славутич-Арена».

«Металург» (Запоріжжя) – «Рух» (Винники)

Арбітр – Олександр Солов’ян (Київ)

Дискваліфіковані: немає – немає

 

Для наставника запорізького "Металургу" Іллі Близнюка матч проти зіркового "Руха" матиме особливе значення, адже команда грає вдома і перед рідними трибунами обіграти лідера багато вартує. Тим більше після якісної і видовищної гри з Артуром Каськовим на вістрі атаки у Хмельницькому проти "Поділля". Але "Рух" вже давно не помічає конкурентів на своєму шляху, якщо не брати до уваги останній Кубковий матч у себе вдома, програний першоліговому "Арсеналу Київ".


14 серпня 2016 рік. 17:30. м.Нова Каховка. Стадіон «Енергія»

«Енергія» (Нова Каховка) - «Тепловик» (Івано-Франківськ)

Арбітр – Дмитро Денисюк (Київська область)

Дискваліфіковані: немає – немає

Іванофранківці приїдуть до Нової Каховки як команда, яка провела обидва матчі чемпіонату на виїзді і набрала при цьому чотири очки, поки не зазнавши гіркоти поразки. Новокаховчани на старті теж здивували, поступившись на своєму полі у двох матчах: другій команді "Інгульця" та у кубковому "Жемчужині". Втім, в чемпіонаті "Енергія", як і "Теплови"к, має 4 очки. Обидві команди розташовуються в групі з шести команд з однаковим запасом очок, але гості на п'ятому місці, а господарі на восьмомуза додатковими показниками.


14 серпня 2016 рік. 17:30. м.Нікополь. «Електрометалург»

«Нікополь НПГУ» (Нікополь) – «Поділля» (Хмельницький)

Арбітр – Геннадій Серпутько (Одеса)

Дискваліфіковані: немає – немає

Вилетівши з Кубка України ще на першому етапі, обидві команди змушені були заповнювати паузу, як могли. ФК "Нікополь-НПГУ", наприклад, зіграв контрольний матч із місцевою аматорською командою ФК Нікополь (перемога 4:0). Гості ж, судячи з усього, вирішили дати гравцям відпочинок. Ще б пакпісля драми останніх хвилин, коли "Поділля" зрівняло рахунок у матчі з "Металургом", але запорожці встигли забити переможний в компенсований час.


14 серпня 2016 рік. 18:00. с.Зоря, Одеська область. Стадіон ім. Б.Я.Тропанця

«Балкани» (Зоря) - «Нива-В» Вінниця

Арбітр – Олександр Титов (Донецьк)

Дискваліфіковані: немає – немає

У середині тижня суперники, як і більшість інших команд другої ліги, провели кубкові матчі. Настрій після них, звичайно, різний, але і протистояли "Балканам" та "Ниві-В" опоненти, м'яко кажучи, не з однієї «ваговій категорії».

Навряд чи були якісь суттєві претензії у Андрія Пархоменка до своїх підопічних: з одним з фаворитів першої ліги, "Черкаським Дніпром", зорянці виглядали дуже гідно (0:1). А от колектив Юрія Солов'єнко гостював у аматорів, на Сумщині перегравши "Агробізнес-TSK" (2:0). Вінницька команда отримала в Ромнах непоганий опір, хоча назвати перемогу гостей незаслуженою навряд чи хтось наважиться.


15 серпня 2016 рік. 17:00. м.Одеса. Стадіон «Спартак»

«Жемчужина» (Одеса) - «Кристал» (Херсон)

Арбітр – Вадим Запрутняк (Ужгород)

Дискваліфіковані: Поспєлов – немає



15 серпня 2016 рік. 17:00. м.Маріуполь. Стадіон «Західний».

«Іллічівець-2» (Маріуполь) - «Арсенал-Київщина» (Біла Церква)

Арбітр – Олег Буяшов (Дніпро)

Дискваліфіковані: немає – немає

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору