Новини змагань

Олена Задорожня: мати сміливість йти за мрією

14:29, 12 серпня 2016

Уболівальниця МФК «Миколаїв»  про корабелів, любов до футболу і кардинальні зміни

«А ви йшли колись за мрією? Я - постійно! Можу з точністю підказати вам дорогу і зорієнтувати. Але діяти ви повинні самостійно, в іншому випадку заявка на успіх вашої мрії може виявитися «так собі»...

Я працювала в галузі продажів і маркетингу і одного разу замислилась над тим, що це не є для мене органічним і не співпадає з моїми мріями. Питання: «Невже це моя мета?» стало початком кардинальних змін.

З особистим зростанням змінились мої думки і моє життя. Я переїхала з Харкова до Києва. Відтепер  я  сертифікований тренер силових та функціональних напрямків. Отримую задоволення від того, що допомагаю людям знайти себе, вигнати лінь, скоригувати режим харчування, стати впевненішими. Досягаючи результату, вони повертаються із словами подяки – для мене це найвища нагорода.

Змінилося багато – але не любов до футболу. В юності вболівала за "Динамо", в Харкові слідкувала за проектом  «Металіст-ліга». Рік тому розпочалося моє знайомство з МФК "Миколаїв".

Всі корабели – неординарні, щирі, відкриті, мають неабияке почуття гумору. Головний тренер, немов батько, зумів згуртувати команду, зробивши її єдиним цілим, я вірю, це приведе до результату. Голкіпер Роман Чумак – надійна броня, стійкий, уважний, до міліметру точний. Незважаючи на його серйозність, всі знають, що він добрий та відкритий. Дуже поважаю капітана Юрія Буличева: технічний гравець, хороший організатор, людина, націлена на результат, що завжди мотивує команду. Якісна функціональна підготовка у Ваге Саркісяна, він імпульсивний і вольовий, до речі, має неймовірний голос і чудово співає. Віктор Берко, Артем Бессалов та Андрій Ковальов – справжні бійці на полі та надійний тил для своїх сімей. Бачу великі перспективи у Дмитра Сартини. Всі вони природні спортсмени, віддані та азартні.

Проте можна мати високу швидкість, витривалість та силу, але грати не на високому рівні, якщо психологічно не налаштований на перемогу. Руслан Михайлович Забранський -  відмінний мотиватор, має всі знання та досвід  для того, щоб досягати максимального результату. Професійні та особисті якості дуже тісно переплітаються, він задає щиру атмосферу в команді.

Я провела в Миколаєві свою відпустку, час пролетів, як одна мить, сповнена емоціями, тренуваннями та мріями, залишивши теплі спогади. Моє серце ще надовго залишиться там. Бо саме там людина,з очима немов океан, з невимірно глибокою душею, що є запальничкою для команди, відмінним футболістом із найтоншим почуттям гумору й готовністю завжди прийти на допомогу.

Я знаю наскільки важлива підтримка. Наскілька важливо, щоб стадіон був заповнений уболівальниками. Мільйони голосів та поглядів, але серед них єдиний погляд, єдине серце, єдиний внутрішній голос, що мав сміливість здолати відстань, йдучи за своєю мрією.

 

Олена Задорожня, сертифікований тренер




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору