Новини змагань

Перша ліга. Четвертий тур. Анонс матчів

12:33, 12 серпня 2016

Анонс матчів четвертого туру у першій лізі

 

Після кубкових баталій Чемпіонат України у першій лізі повертається. За підсумками четвертого туру в турнірній таблиці можуть відбутися суттєві зміни.  Зрозуміло, що під мікроскопом пройдуть матчі чинних лідерів змагань «Вереса» та «Іллічівця». Потужний хід набрав і «Геліос», а «Черкаський Дніпро» залишається єдиною командою, котра ще не пропускала.   

Враховуючи щільність в турнірній таблиці і рівень команд в цьому сезоні, можна не сумніватися, що нас чекає ще багато сюрпризів. Хіба міг хтось припустити, що минулого туру дебютант «Скала» обіграє «Нафтовик-Укрнафту» на виїзді, а головний претендент на підвищення в класі «Оболонь-Бровар» на своєму полі поступиться новачку «Арсеналу-Київ»? Але тим і цікавий чемпіонат першої ліги, що передбачити результат будь-якого поєдинку не так і просто.

Тим більше, якщо одразу три пари зіграють вдруге за тиждень між собою після кубкової середи: «Десна» - «Геліос», «Інгулець» - МФК «Миколаїв» та  «Колос» - «Верес». Чи можна буде говорити про реваншистські настрої в цих матчах? Переконані, що так.

Всі відеотрансляції надамо окремим матеріалом та у правій колонці офіційного сайту ПФЛ.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!



 14 серпня 2016 рік. 17:00. м.Стрий. Стадіон «Сокіл».

«Скала» - «Черкаський Дніпро»

Арбітр – Олександр Омельченко (Слов’янськ)

Дискваліфіковані: Максимович – немає

Черкащани зараз єдина команда ліги, яка має нуль у графі «пропущених м’ячів», проте і не відзначається результативністю, маючи в активі лише два забитих м’ячі. «Скала» від черкащан на відстані однієї перемоги, тому у разі звитяги команди Василя Малика, «малиново-зелені» зрівняються за кількістю набраних очок.

ВЗАЄМОСТОСУНКИ: «СКАЛА» - «ЧЕРКАСЬКИЙ ДНІПРО»

На офіційному рівні стрияни та черкащани зіграли сімнадцять поєдинків, в яких перевага на боці команди з Черкас: 11 перемог проти трьох від «Скали»:

17 матчів: +3=3-11, різниця м’ячів 9:27



14 серпня 2016 рік. 17:30. м.Бориспіль. Стадіон «Колос».

«Арсенал-Київ» - «Іллічівець»

Арбітр – Олександр Шандор (Львів)

Дискваліфіковані: немає - немає

Київський «Арсенал» здобув путівку до наступного раунду Кубка України, обігравши у веселому за перебігом подій на полі матчі і готується прийняти «Іллічівець» у гарному гуморі. А от команда Олександра Севідова і далі в Кубку пройшла,і дала в Сумах відпочити своїм лідерам. Та ще й підписала напередодні досвідченого Рінара Валєєва. Тепер дійсно цікаво, хто зможе зупинити зірковий «Іллічівець» з Худжамовим, Кожановим, Тищенком та Валєєвим?



14 серпня 2016 рік. 17:30. м.Краматорськ. Стадіон «Авангард».

«Авангард» - «Буковина»

Арбітр – Дмитро Кривушкін (Харків)

Дискваліфіковані: немає - Бойчук

Два кубкових невдахи. «Авангарду» поки складно в кадровому плані, адже команда все ще не може назбирати футболістів на повну заявку. Тому  «Буковина» цілком може поборотися за три виїзних очки. «Вважаю, що Буковина йде правильним шляхом. Наша команда додає з кожним матчем, бо впевнений, що результат прийде", - говорив тиждень тому наставник чернівчан Сергій Шищенко. Цікаво, що до цього матчу "Буковина" готувалася в Харкові, звідки й вирушила до Краматорська.



14 серпня 2016 рік. 17:45. м.Полтава. Стадіон «Локомотив».

«Полтава» - «Оболонь Бровар»

Арбітр – Михайло Митровський (Ужгород)

Дискваліфіковані: немає - немає

«Полтава» стартувала краще не вигадаєш - із двох перемог, але потім неочікувано вдома поступилася ПФК «Суми» і в неділю спробує зробити все, щоб здобути очки в черговій календарній грі. А от для «Оболоні» цей матч має стати важливим у плані набору очок і відновлення морального стану після домашньої поразки землякам з «Арсеналу» в Києві.



14 серпня 2016 рік. 18:00. с.Ковалівка. Стадіон «Колос».

«Колос» - «Верес»

Арбітр – Володимир Копієвський (Кропивницький)

Дискваліфіковані: немає - немає

Кубкове протистояння цих команд у середу видалося дійсно цікавим, напруженим і демонструвалося на телеканалі "Спорт1". Тоді перемогу здобув «Верес», вирвавши перемогу у додатковий час. Наскільки принциповим може стати протистояння у матчі чемпіонату золотого і срібного призера другої ліги минулого сезону – подивимося вже цієї неділі. Не пропустіть!



14 серпня 2016 рік. 18:00. м.Харків. Стадіон «Сонячний».

«Десна» - «Геліос»

Арбітр – Віталій Романов (Дніпро)

Дискваліфіковані: немає - немає

Чернігівчани проведуть свій домашній поєдинок на виїзді в Харкові через реконструкцію власного стадіону. У серед ці команди зіграли матч у Кубку, «Десна» здобула мінімальну перемогу 1:0. Тепер «Геліос» зробить усе, щоб відновити статус-кво. Відзначимо, чернігівчани після мачу залишилися в Харкові готуватися до цього поєдинку, і аж до 17 серпня працюватимуть у цьому місті.



14 серпня 2016 рік. 18:00. м.Горішні Плавні. СК «Юність».

«Гірник- Спорт» - «Нафтовик-Укрнафта»

Арбітр – Володимир Новохатній (Київ)

Дискваліфіковані: немає - немає

Минулого сезону матч цих команд у Горішніх Плавнях проходив за рясного дощу



Господарі будуть вкрай мотивованими у цьому матчі, адже перманентні проблеми переслідують команду Ігоря Жабченка останні місяці. Через кадрові проблеми «Гірник-Спорт» дуже складно набирає очки, вирвавши перемогу у виїзному матчі проти Миколаєва  на останніх секундам, дивом не пропустивши протягом всієї гри. А от «Нафтовик» приїде до Горішніх Плавнів у непоганому настрої після розгрому в Херсоні у матчі за Кубок України.



14 серпня 2016 рік. 18:00. с.Петрове. Стадіон «Інгулець».

«Інгулець» - МФК «Миколаїв»

Арбітр – Юрій Іванов (Донецька область)

Дискваліфіковані: немає - немає

«Інгулець» програв усі свої стартові матчі в дебютній першій лізі, програвши «Миколаєву» по пенальті ще й Кубковий поєдинок. А от «Миколаєв» ЗМІ називають найбільшим розчаруванням за якістю гри. Тож обидва тренери Едуард Хавров і Руслан Забранський отримали достатньо інформації для того, щоб у другому поспіль очному протистоянні довести, хто краще проаналізував попередню гру і провів роботу над помилками.


 


14 серпня 2016 рік. 18:00. м.Суми. Стадіон «Ювілейний».

ПФК «Суми» - «Тернопіль»

Арбітр – Дмитро Панчишин (Харків)

Дискваліфіковані: немає - немає

Наставник ФК "Суми" Юрій Ярошенко


Якщо в Кубку ПФК «Суми» поступилися, а «Тернопіль» пройшов далі, то в чемпіонаті показники у команд абсолютно протилежні. Господарі з перемогою і нічиєю окупували середину турнірної таблиці. А їх суперник з нулями у графах таблиці «поразки» і «нічиї» на останньому місці. Тож командам буде  що сказати один одного на футбольному полі.

 

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору