Новини змагань

"Колос" - "Верес" покаже Спорт1

18:52, 9 серпня 2016

Кубковий матч «Колос» – «Верес» транслюватимуть на трьох каналах

Кубковий матч між ковалівським «Колосом» та рівненським «Вересом» спільними зусиллями покажуть одразу дві продакшн компаніїї. За грою можна буде спостерігати не лише на каналі «Кремінь ТВ/ПФЛ» в You Tube, але і на телеканалах Рівне-1 та Спорт-1. Поєдинок відбудеться у середу, 10 серпня. Початок о 18:00.

На каналі «Кремінь ТВ/ПФЛ» в YouTube та телеканалі Рівне-1 матч коментуватиме один із найкращих українських коментаторів Олександр Тингаєв та віце-президент НК «Верес» Олексій Кривошеєв. На телеканалі Спорт-1 трансляція пройде з російськомовним коментатором Максимом Вєрхових.

Як повідомив директор компанії «Кремінь ТВ» Василь Криворучко, на матчі працюватиме творча група партнерів компанії «НАЖИВО ТВ», яка має досвід роботи на матчах, як української Прем'єр-ліги, так і поєдинках Ліги чемпіонів та збірної України.

«Все це робиться в першу чергу для вболівальників, оскільки кубковий матч таких суперників - це вже не просто гра, а щось більше. І уболівальники заслуговують на якісну трансляцію цього матчу. Я дякую Віталію Крутякову та компанії «Наживо ТВ» за допомогу і упевнений, що ми не розчаруємо футбольних фанатів, які дивитимуться нашу пряму трансляцію», - додав Василь Криворучко.

Пыд час трансляції планується низка технологічних введень. Одним із таких стануть повільні повтори з застосуванням технології Super Slow Motion, що дозволить максимально якісно показати глядачеві усі епізоди двобою.

 

Прес-служба ПФЛ за матеріалами офіційного сайту ковалівського "Колоса"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору