Новини змагань

Трансляції ПФЛ: "Верес" на Спорт1, "Рух" - на YouTube

17:31, 4 серпня 2016

Глядачі побачать більше половини матчів змагань Ліги цього уїк-енду в прямому ефірі

 

Третій тур змагань ПФЛ України обіцяє стати традиційно цікавим і насиченим на події. У зв'язку з тим, що найближчої середи, 10 серпня, відбудеться другий попередній тур розіграшу Кубка України, базовою датою третього туру змагань ПФЛ призначено п'ятницю. 

Уболівальники, які не матимуть змоги відвідати стадіон, зможуть побачити більшість матчів першої та другої лігої у прямому ефірі на ТБ та в мережі Інтернет. Матч "Вереса" проти ФК "Тернопіль" завдяки ТК "Рівне1" покаже один із телеканалів групи "Поверхность" - "Спорт1". Матч відбудеться 5 серпня о 18:00.

Також матч першої ліги "Колос" - "Буковина" (06 серпня, 18:00) покаже, скоріш за все, Спорт2. Слідкуйте за анонсом на офіційному сайті ПФЛ.

Разом із тим матч другої ліги "Інгулець-2" - "Іллічівець-2" (06 серпня, 18:00) покаже компанія "Кремень ТВ".

Матч за участю "Черкаського Дніпра" у прямому ефірі покаже місцевий телеканал "Рось". А трансляцію із Винників "Рух" - "Балкани" (06 серпня 18:00) організує компанія "НАЖИВО Production".

Усі інші трансляції третього туру першої ліги можна побачити у прямому ефірі на офіційному сайті ПФЛ - їх вироблятимуть клуби власними силами. В том числі і клуб другої ліги "Реал Фарма", яка покаже свій матч проти "Тепловика" (18:00).

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору