Новини ліги

«Колос» і «Верес» отримали нагороди (відео)

11:53, 7 червня 2016

Ковалівка і Рівне відсвяткували звитяги своїх професіональних команд у другій лізі

Ковалівський «Колос» нагородили золотими медалями другої ліги за підсумками сезону 2015/16 рр. Минулого уїк-енду урочистості відбувалися у селищі Ковалівка, де влаштували справжнє футбольне свято. У заході взяли участь не лише мешканці села, а й гості с усієї Київщини. На церемонію нагородження чемпіона другої ліги ковалівського «Колоса» з’їхалось чимало людей з різних куточків Київщини. Привітати чемпіонів та розігрівати публіку приїхали зірки української естради, такі як: Оля Полякова, Макс Барських, Вілен Вільченко та гурт «Пара Нормальних».

Загалом людям нудьгувати не доводилося. Розважальна програма розпочалася вже о 15:30 і продовжувалась аж до ночі. Звісно, найбільший ажіотаж викликала церемонія нагородження ФК «Колос», яка видалася дуже яскравою. Спершу президент ФК «Колос» Андрій Засуха висловив величезну подяку всім вболівальникам за свою підтримку. Своїм словом поділились також почесні гості свята. Президент ПФЛ Сергій Макаров побажав команді нових звершень вже на новому рівні.

Далі – процес нагородження. Від футболіста та до адміністрації – всі отримали золоті нагороди. За свій внесок у розвиток клубу також були удостоєні відзнакою деякі працівники клубу. Статуеткою кращого бомбардира чемпіонату нагородили Олександра Бондаренка. Ще більшою несподіванкою стала для нападника ковалівців перемога у номінації «Кращий гравець чемпіонату» знову пролунало його прізвище, а кращим тренером було визнано Руслана Костишина, що також не може не тішити. Завершилась святкова програма неперевершеним феєрверком.

Напередодні "Колос TV" підготував іміджевий ролик "Шлях до мрії"



А от футбольне свято у Рівному тривало більш як чотири години. Нагороди команді «Верес» вручав начальник Відділу організації і проведення змагань Євгеній Мороз. Урочиста церемонія нагородження НК «Верес» відбулася також минулої суботи на Майдані Незалежності у Рівному.

Під час свята було презентовано гімн клубу. Рівненський журналіст та музикант Максим Коломис став його автором. Саме його варіант під час Загальних зборів клубу підтримала левова частина учасників.

Більше фото з футбольного свята в Рівному тут

Цей гімн є справді народним, адже, нагадаємо, на першому етапі конкурсу на розгляд вболівальників надійшло 44 тексти, 10 з яких вийшли до наступної стадії. На другому етапі спеціальне журі відібрало тексти трьох авторів – Максима Коломиса, Андрія Пермякова та Тараса Тирака.

У фінальній частині конкурсу членам Загальних зборів запропонували вже не тексти, а музичні композиції, серед яких і перемогла пісня Максима Коломиса.

 

 

Прес-служба ПФЛ

За матеріалами офіційних сайтів ФК «Колос» та НК «Верес»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору