Новини ліги

Матч "Полтава" - "Черкаський Дніпро" на ТК Спорт1

13:08, 31 травня 2016

Один із центральних матчів 30-го туру першої ліги покаже Спорт1

ПФЛ України продовжує #Житифутболом і знайомити вболівальників із найбільш яскравими матчами Ліги у прямому ефірі на національному телебаченні. Один із матчів 30-го туру у Полтаві між ФК "Полтава" та "Черкаським Дніпром" завдяки партнерам - компаніям "HІTECH Streaming" та "НАЖИВО production" - глядачі зможуть побачити на "Спорт1".

 

Зважаючи на те, що «Оболонь-Бровар» візьме гарантовані три очки в якості технічної перемоги над «Нивою», черкасцям не лишається нічого, крім як грати тільки на перемогу в Полтаві. На кону – доля медалей, і, до речі, у випадку невдачі є шанс залишитися зовсім без них, адже позаду «Іллічівець», і певні теоретичні шанси лишаються й у «Гірника».  Тому цей матч уболівальники зможуть побачити у прямому ефірі. Телеканалом "Спорт1" заплановано трансляцію матчу "Полтава" - "Черкаський Дніпро". Матч відбудеться у середу 1 червня. Початок о 18:00.

Компанії "HІTECH Streaming" та "НАЖИВО production" приготували сюрприз для вболівальниів і планують низку технологічних введень. Одним із таких стануть повільні повтори з застосуванням технології Super Slow Motion, що дозволить максимально якісно показати глядачеві усі епізоди двобою.


Нагадаємо, що трансляції 30-го туру першої та кількох матчів другої ліги можна буде побачити у мережі інтернет. Посилання на них - на головній сторінці офіційного сайту ПФЛ України та на офіційних сторінках Ліги у соціальних мережах:

 

Facebook

ВКонтакте

Twitter

YouTube

Ми знаємо всі актуальні події навколо проведення Чемпіонату України, створюємо унікальний контент, згадуємо історію видатних клубів ПФЛ України, виокремлюємо досвід кращих сучасних команд, розповідаємо про найзірковіших футболістів Ліги. Одним словом, щодня власними зусиллями та за допомогою прес-служб клубів створюємо повну інформаційну картину життєдіяльності команд першої та другої ліг!

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору