Новини ліги

Незвичайне тренування «Вересу» + відео

18:25, 30 травня 2016

27 травня команда ФК «Верес» провела наймасовіший «Зірковий урок футболу»

В середині квітня ПФЛ та партнери, Видавництво Старого Лева, ТМ Живчик та ТМ Mitre анонсували старт всеукраїнського проекту – «Зіркові уроки футболу». Впродовж двох місяців представники футбольних клубів провели уроки футболу для школярів 10 міст України: Маріуполя, Миколаєва, Кременчука, Рівного, Сум, Києва, Стрия, Кіровограду, Чернівців та Білої Церкви.

В «Зірковому уроці» від футболістів «Вересу» взяли участь вихованці футбольних спецкласів рівненського НВК №26. У якості вчителів футболу були гравці Народного Клубу «Верес», а так би мовити «завучем» - головний тренер червоно-чорних Володимир Мазяр.

Футболісти-професіонали на полі стадіону «Авангард» поділилися зі школярами своїми секретами, показали, як правильно володіти м’ячем, віддавати передачі та навчали іншим премудростям із свого технічного арсеналу.

"У моїй кар’єрі це перший такий урок, - розповів під час заняття півзахисник «Вереса» Ігор Малиш. – У мене двоє дітей, старшому дев’ять років, і він займається у Луцьку в школі «Волині», хоче бути футболістом. Хотілося показати цим хлопцям щось цікаве, теж викликати у них бажання стати професіональним футболістом. Звісно, що не всі вийдуть на високий рівень, але вони будуть здоровими, звикнуть до дисципліни, а не ходитимуть невідомо де".

Наприкінці уроку школяри отримали подарунки від партнерів – м`ячі, книжки та смачні напої.

Сергій Макаров, президент ПФЛ: «Останній «Зірковий урок футболу» співпав з останнім дзвоником у школах, який і став логічним завершенням нашого проекту в цьому навчальному році. Вітаємо дітей, їхніх батьків та вчителів з початком канікул - довгоочікуваного і найулюбленішого свята всіх учнів. Попереду стільки цікавого! Нехай канікули приносять задоволення, нові знайомства та гарний настрій».

 

 

Світлана Рибакова, маркетинг-менеджер ПФЛ: «Ми вдячні партнерам, керівникам та гравцям клубів, адміністрації та вчителям навчальних закладів та всім, хто зробив футбольне свято яскравим та емоційним. Нічого ціннішого за щастя, радість та посмішки дітей не існує. Ми змогли зробити дітей щасливішими разом».

 

Євгеній Мороз, начальник відділу організації та проведення змагань ПФЛ:

«Зіркові уроки футболу» стали для нас першим великим всеукраїнським соціальним проектом. Великий інтерес, підтримка з боку наших клубів та відмінна організація показали, що він є актуальним, ми обрали вірні орієнтири. Ми маємо надію, що в подальшому ці юні футболісти стануть справжніми фанатами своїх місцевих клубів. Ми обов`язково продовжимо цю роботу наступного навчального року. Вітаю дітей з початком літніх канікул. Вони дійсно заслужили на три місяці відпочинку, і я бажаю, щоб ці канікули були сповнені радістю, щастям та спілкуванням».

 

 

ПФЛ дякує керівництву, тренерам та гравцямФК «Верес» за сповнену емоцій зустріч з дітьми. Завдяки відмінній організації, неймовірній атмосфері, яку змогли створити футбольні клуби, «Зіркові уроки футболу» набули такого масштабу та успіху.

 

Світлана Рибакова, маркетинг-менеджер ПФЛ

Фото: офіційна сторінка НК "Верес" у ВКонтакте

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору