Новини ліги

Вадим Маньковський: «Футбольна школа дозволить стати порядною та вихованою людиною».

11:02, 20 травня 2016

19 травня МФК «Кремінь» став організатором футбольного свята для кременчуцьких дітей

 

Передостанній «Зірковий урок футболу» в рамках всеукраїнської акції провів МФК «Кремінь» для учнів гімназії №5.  До дітей завітали капітан «Кременя» Ігор Тимченко, гравці Владислав Піскун, Сергій Степанчук, Андрій Олійник, Роман Пасічніченко та представники адміністрації клубу.

Футболісти провели з хлопцями та дівчатами розминку, естафети, школярі побили по воротах Андрію Олійнику, зіграли у футбол, а наприкінці свята взяли участь у футбольній вікторині на знання історії клубу та футбольної збірної України. Свята без подарунків не буває, і зіркова команда вручила дітям книжки «Зіркові історії успіху»  від Видавництва Старого Лева, м`ячі від ТМ Mitre та напої «Живчик» від ТМ «Оболонь».

Андрій Недяк, директор МФК «Кремінь»: «Дарувати свято означає проявляти турботу, повагу та цінувати спілкування. Для нас є важливим спілкуватись не тільки на футбольному полі, і ми цінуємо підтримку наймолодших та найщиріших вболівальників команди», 

Вадим Маньковський, заступник директора МФК «Кремінь»: «Футбол - не лише професіональний спорт, але і спосіб виховання підростаючого покоління. І навіть, якщо футболістами стануть далеко не всі, то пройдена школа дозволить стати порядною та вихованою людиною»

Ілона Бобер, директор гімназії №5: «Щиро дякуємо гравцям та керівництво клубу за те, що обрали саме наш заклад для проведення «Зіркового уроку футболу». Я бажаю, щоб хтось із дітей в майбутньому одягнув футболку гравця національної збірної команди України».

Василь Криворучко, прес-аташе МФК «Кремінь»:  «Дрібниць у вихованні не буває, свята бувають великими і маленькими, але в жодному разі не проходять безслідно для дітей. Головні секрети свята – це тепле спілкування та подарунки.  Ми задоволені, що змогли зробити звичайний урок яскравим, насиченим та захоплюючим».

Сергій Макаров, президент ПФЛ: «Головна задача «Зіркових уроків» - привернути увагу дітей до активного способу життя,  Діти – велике натхнення, це головне, що ми маємо, а футбол дарує чудову можливість творити добро та здійснювати дитячі мрії. Можливо, деякі з цих дітей оберуть футбольну дорогу. У будь-якому разі важливо бути на зв`язку з дітьми і бачити,  з яким інтересом  вони ставляться до гри, яка є нашим захопленням».

Ми дякуємо керівництву, гравцям, прес-службі МФК «Кремінь», директору гімназії №5 Ілоні Бобер та всім, хто зробив футбольне свято для дітей емоційним та яскравим. Навчальний рік завершується, і останній «Зірковий урок футболу» відбудеться 24 травня у Рівному за участі ФК «Верес».

 

Світлана Рибакова, маркетинг-менеджер ПФЛ

Фото: прес-служба ФК "Кремінь"

Відео




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору