Новини ліги

Андрій Прохорович: «Нам потрібно максимально популяризувати футбол та здоровий спосіб життя»

18:59, 6 травня 2016

ПФК «Суми» провів «Зірковий урок футболу» на стадіоні "Ювілейний"

 

Футбольний клуб «Суми» приєднався до всеукраїнського проекту «Зіркові уроки футболу». Його учасниками стали учні 6 класу школи №23. Клубний автобус привіз дітей на головну футбольну арену міста, стадіон «Ювілейний», на якому дітей зустріли зіркові вчителі - асистент головного тренера ПФК «Суми», майстер спорту України, кращий гравець і кращий бомбардир Першої ліги 2005/06 рр. Богдан Єсип, а також лідер команди ПФК «Суми» Олександр Лебеденко

Олександр Лебеденко, гравець ПФК «Суми»:«З дітьми завжди приємно працювати, головне щоб їм було цікаво. Хочеться побажати, щоб вони займалися спортом та розвивали себе».

Урок почався з розминки та загальнорозвиваючих вправ. Футболісти знайомили дітей з основними прийомами, техніками удару, ведення та передачі м`яча, футбольними хитрощами. Наостанок діти поділилися на дві команди та пограли у футбол на стадіоні, який сьогодні прийматиме матч ПФК «Суми» - ФК «Авангард».  Під кінець футбольного уроку на стадіон прибула вся команда для передматчевого тренування, і діти мали можливість сфотографуватися зі своїми улюбленцями та взяти у них автографи. 

Подарунки від партнерів проекту - м’ячі від ТМ Мітре, солодкі напої від ТМ Живчик та книги від «Видавництва Старого Лева» - приємна частина свята. Футболісти подарували дітям настінні календарі ПФК «Суми», листівки-флаєри на згадку про зірковий урок футболу, а також подарунки від керівництва стадіону «Ювілейний» - сімейні квитки на матч «Суми» - «Авангард». 

Президент федерації футболу Сумщини, керівник з питань безпеки ПФК «Суми» Андрій Прохорович, зазначає:«Нам потрібно максимально популяризувати футбол та здоровий спосіб життя. Вдячні ПФЛ та всім спонсорам і партнерам за те, що влаштували таке свято. Ми побачили, які діти щасливі, скільки в них позитивних емоцій. Приїдуть до школи і будуть усім розповідати, як грали на Ювілейному разом із професіональними гравцями».


 

Дивіться сюжет про зіркові уроки Телеканалу ATV з 17:20

 



 

«Це позитивні емоції, діти в доброму настрої, прививаємо любов до футболу, як бачите, сьогодні тут грають і хлопці, і дівчата, головне, щоб вони були здорові», - поділився враженнями асистент головного тренера ПФК «Суми» Богдан Єсип.

Світлана Рибакова, маркетинг-менеджер ПФЛ: «Ми щиро вдячні всім організаторам сумського «Зіркового уроку футболу». Клуби самі обирають формат свята: деякі з них приходять до школярів, інші запрошують до себе в гості. Зустріч є важливою для всіх учасників: діти зустрічаються зі своїми кумирами, які були колись такими ж школярами і робили свої перші кроки у футболі. Футбол – це велика гра  і постійна робота над собою, і тільки перемагаючи себе можна досягти успіху. Наші вчинки сьогодні – це дитяча поведінка завтра, і дійсно важливо дарувати дітям свою увагу, тепло, емоції».

 

Сергій Макаров, президент ПФЛ: «Робота із дітьми дуже важлива, це колосальна відповідальність. Впевнений, що нами обрано вірні орієнтири. Сприяння в просуванні і розвитку масового футболу є одним із стратегічних пріоритетів нашої роботи. Ми вважаємо, що «Зіркові уроки футболу» є дійсно актуальним та важливим соціальним проектом».

ПФЛ дякує  адміністрації, прес-службі, тренерам, гравцям ПФК «Суми» за незабутню теплу зустріч з дітьми. #житифутболом і надихати наймолодших шанувальників – основна мета «Зіркових уроків футболу».

«Зіркові уроки футболу» - всеукраїнський партнерський проект ПФЛ та партнерів, що має допомогти дітям краще пізнати футбол та його цінності, сприяти розвитку фізичних здібностей,  активізувати роботу з вболівальниками, підвищити інтерес до клубів ПФЛ, а  футболістам – отримати заряд підтримки та натхнення від наймолодших шанувальників. Футбольний клуб «Буковина» подарує чернівецьким школярам  спортивне свято вже 10 травня.

 

Світлана Рибакова




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору