Новини ліги

Забранський: «З такими вболівальниками - підтримку нам забезпечено!"

14:58, 28 квітня 2016

Миколаївські футболісти провели «Зірковий урок футболу» для дітей школи-інтернату №4

27 квітня МФК «Миколаїв» приєднався до ініціативи ПФЛ та партнерів і став шостим клубом, що влаштував справжнє футбольне свято.Серед зіркових гостей були капітан і захисник Юрій Буличов, голкіпер Роман Чумак і гравці групи атаки - Юрій Батюшін і Ігор Сікорський, а також головний тренер Руслан Забранський та адміністратор команди Андрій Токарський. 

Вадим Кучмій, прес-аташе МФК «Миколаїв»: «Ми з радістю приєднались до ініціативи ПФЛ: зустрічі з дітьми, що прагнуть займатись футболом, бути сильними та перемагати, завжди надихають. Для нас є дуже важливим спілкування з дітьми, і ми віримо, що такі уроки стануть регулярними».

Перед початком уроку футболісти провели невелику бесіду про миколаївський футбол і історію клубу. Майстер – клас почався з розминки, яку провели Юрій Буличов та Юрій Батюшин. Потім  вони навчили дітей різним прийомам ведення м'яча, продемонстрували ефектні передачі, футбольні хитрощі і провели естафети. Діти уважно дивилися за кожним рухом майстрів.   Друга частина уроку була присвячена  парній роботі.

Миколаївські футболісти ретельно стежили за якістю виконання необхідних завдань . В кінці ігрового заняття футболісти зібрали собі команду з п'яти осіб і провели міні – турнір, так майстер-клас переріс в фото- та автограф - сесію .

Тренер миколаївців Руслан Забранський задоволений майстер-класом. Він відмічає велике бажання дітей грати в футбол. «Це свято було дуже емоційним, для нас є дуже важливим спілкування з дітьми. З такими вболівальниками ми матимемо підтримку за будь-яких обставин».

Сергій Макаров, президент ПФЛ: «Один футбольний клуб може об`єднати  навколо себе різних вболівальників. Ми радіємо тому, що клуби збільшують аудиторію своїх прихильників. Діти -  це найвідданіші та найщиріші вболівальники».

ПФЛ дякує  адміністрації, прес-службі, тренерам,  гравцям МФК «Миколаїв» за незабутню зустріч з дітьми. ПФК «Суми» стане наступним футбольним клубом, що проведе «Зірковий урок футболу» для наймолодших вболівальників свого міста.

 

 

Прес-служба ПФЛ

Фото: МФК "Миколаїв"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору