Новини ліги

В одній команді з дітьми + фото, відео

11:16, 26 квітня 2016

ФК «Іллічівець» став п'ятим клубом, який 22 квітня влаштував свято футболу для дітей маріупольської школи №41

Зірковими гостями стали воротар «Іллічівця» Олександр Чурілов і півзахисник Сергій Вакуленко. Урок розпочався з футбольної розминки, потім послідували естафети з м'ячем і удари по воротах. Свято  завершилося врученням подарунків, роздачею автографів і спільним фото на пам'ять. ФК «Іллічівець» зазначає, що найщасливішим з уроку пішов Максим Гостєв - саме йому вдалося забити гол у ворота Олександра Чурілова.

Світлана Рибакова, маркетинг-менеджер ПФЛ: «Ми точно знали, що саме ця школа має стати стане майданчиком для проведення футбольного свята. Сергій Володимирович Удачин - найспортивніший директор Маріуполя. Він завжди наголошує на тому, що здоров`я починається з любові  до спорту і регулярних занять, і докладає максимум зусиль для збереження та зміцнення фізичного здоров`я дітей».


Світлана Рибакова


Сергій Удачин, директор ЗОШ №41: «Ми приділяємо серйозну увагу всебічному розвитку дітей. Результати, яких домагаються наші школярі на спортивних змаганнях різного рівня, - яскраве тому підтверждення. Надзвичайно важливо з дитинства формувати основи здорового способу життя і максимально відповідально підходити до питань фізичного розвитку. У цього проекту є дуже важлива ідея: ми в одній команді з дітьми. Ми надихаємо їх, підтримуємо у бажанні бути активними, долати труднощі і жити в злагоді з власним тілом та душею. Щоб досягти успіху, треба наполегливо працювати, сміливо йти вперед. Я бажаю досягнення цілей та перемог у спорті і за його межами».

Сергій Удачин


Зоя Єршова, класний керівник 5-Г класу: «Іллічівець» подарував дітям гарний настрій та оптимізм.  Хочу відзначити їхні тепло та доброту, з якими вони грали та спілкувались з дітьми. Такі заходи дуже підіймають настрій.  Мені б дуже хотілось, щоб вони стали доброю традицією».

Сергій Макаров


Сергій Макаров, президент ПФЛ:  «Організувати зірковий урок футболу в Маріуполі було для нас справою честі. Дуже радий, що ми разом з ФК «Іллічівець» дали дітям цього міста те, чого їм не вистачає – свято футболу, гарний настрій та позитивні емоції».

Ми щиро вдячні керівництву, гравцям та прес-службі ФК «Іллічівець». #житифутболом і надихати наймолодших шанувальників – основна мета «Зіркових уроків футболу».  Футбольне свято від МФК «Миколаїв» 27 квітня стане наступним кроком великого всеукраїнського проекту, що поєднує клуби ПФЛ, школярів із Сходу, Заходу, Півночі та Півдня України та партнерів – Видавництво Старого Лева, ТМ Живчик та ТМ Mitre.

 

Світлана Рибакова, Маркетинг-менеджер ПФЛ.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору