Новини ліги

Друга ліга. 20-й тур. Герой туру

18:02, 25 квітня 2016

Півзахисника «Енергії» Дмитра Волкова визнано героєм 20-го туру

Для «Енергії» матч проти конкурентів по нижній частині турнірної таблиці – «Нікополя-НПГУ» - був дуже важливим, адже для провінційного містечка кожна перемога прирівнюється до великого успіху. Але сам матч більш ніж виправдав очікування майже тисячі уболівальників, які прийшли на стадіон у Новій Каховці. З шести голів одразу чотири було забито в першому таймі. Один з основних опорників новокахівчан Дмитро Волков відзначився по разу в кожному з таймів, посприявши перемозі своєї команди (4:2). Та й в цілому молодий, але вже досвідчений футболіст діяв розкуто і вселяв своїми діями впевненість у партнерів. Саме тому прес-служба ПФЛ спільно з інформаційним партнером порталом Sport Arena визнала вихованця «Дніпра» Героєм 20-го туру другої ліги.

— Чесно кажучи, несподівано, — сказав футболіст у коментарі прес-службі ПФЛ. — Звичайно, приємно. Спортивні журналісти є важливими людьми в житті кожної команди і кожного футболіста. І якщо оцінили мої старання, значить, це має значення.

— Перед матчем з Нікополем-НПГУ була впевненість у своїх силах, враховуючи те, що вам дуже потрібні були очки?

— Чесно кажучи, так і було. І справа навіть не в тому, що грали проти одного з аутсайдерів. Ми добре розібрали гру суперника, тренерський штаб вказав нам на помилки в минулій грі. До того ж грали вдома, хотіли порадувати наших уболівальників. Думаю, що перемога і багато голів сподобалися нашим шанувальникам. Та й тренерський штаб нас налаштовував тільки на перемогу.

— Про що можуть свідчити відразу чотири м'ячі вже в першому таймі?

— Обидві команди грали у відкритий футбол, до того ж з реалізацією моментів все було в порядку. Було помітно, що жодна з команд не хотіла поступатися. А щоб здобути перемогу, потрібно обов'язково забивати. В іншому випадку уболівальникам буде нудно і нецікаво.

- Перший гол точно їх потішив, він вам вдався з-за меж штрафної...

- Андрій Фаюк добре розібрався у штрафному майданчику з захисниками суперника, відкотив мені під удар і я щічкою зряче в дотик пробив у верхній кут воріт. Голкіпер суперника до мяча дотягнувся, але той все ж опинився у сітці воріт. Другий гол вийшов менш видовищним, але головне, що його було забито відразу після свистка по перерві і він вивів нас уперед.

— Які завдання «Енергії» на цей сезон?

— Важливо, щоб у Новій Каховці був професійний футбол. Для невеликого міста приїзд солідних команд — один із важливих елементів футбольного свята, яке кожну домашню гру створюється в місті. Тому зараз завдання у нас одне — намагатися перемагати в кожній наступній грі і радувати наших уболівальників.

— Матч проти одного з лідерів – «Буковини» повинен показати, що ваша перемога невипадкова? Налаштовуєтеся по-особливому на цей поєдинок у Чернівцях?

— Готуємося як зазвичай, тренуємося, вивчаємо суперника. Але налаштовуємося тільки на перемогу, інший результат нас не влаштує. У матчі першого кола нам не вистачило кількох хвилин, щоб здобути очко у матчі з одним із лідерів. Цього разу ми плануємо зіграти набагато цікавіше і перемогти.

Бліц:

Народився в Дніпропетровську
• Вихованці академії ФК Дніпро
• Перший тренер Володимир Іванович Кузнєцов
• Вболіваю за «Манчестер Юнайтед»
• Раніше захоплювався грою Зідана, а зараз подобається, як грає Іньєста
• Моя мрія – грати в Прем'єр-лізі

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору