Новини ліги

Легендарний тренер та футболісти ФК «Оболонь Бровар» запросили дітей на «Зірковий урок футболу»

12:23, 20 квітня 2016

Акція "Зіркові уроки футболу" з успіхом пройшла на "Оболонь-Арені"

19 квітня ФК "Оболонь-Бровар" провів "Зірковий урок футболу" на "Оболонь-Арені". Футболісти запросили наймолодших  школярів - учнів перших класів школи №170 м.Києва. Григорій Сергійович Матієнко, Анатолій Кіцута та Андрій Корнєв спочатку провели розминку, потім познайомили з різними футбольними хитрощами та прийомами. Діти розділились на дві команди і грали в футбол з зірковими футболістами. Тренування проходило під керівництвом Григорія Матієнка – футбольного тренера-легенди, який відкрив дорогу у великий футбол Олександру Шовковському, Сергію Федорову, В'ячеславу Свідерському, Олександру Алексєєнку, Ярославу Галенку і багатьом іншим відомим футболістам. Зараз він готує нову спортивну зміну відомим гравцям.

 Григорій Матієнко


 Євгеній Мороз, начальник відділу організації та проведення змагань ПФЛ: «Оболонь-Бровар» завжди підтримує ініціативи ПФЛ. Клуб відкритий до співпраці і  намагається не тільки втілити наші ідеї, але зробити їх цікавішими та яскравішими. Чудово, що урок  проходить на великій арені, де змагаються клуби ПФЛ та Прем`єр Ліги. Хлопці рвуться до перемоги!  Приємно усвідомлювати, що «Оболонь Бровар» займається такими важливими соціальними проектами, це викликає повагу. Віримо, що наш проект збільшить географію учасників і переросте в щорічну програму».

 Євген Мороз


Сергій Гусенцев, прес-аташе ФК «Оболонь Бровар»: «Ми отримали від ПФЛ пропозицію провести «Зірковий урок футболу» в березні і погодилися без зволікань: подібні уроки є великим натхненням для наших футболістів, які з радістю діляться з дітьми своїми вміннями, навичками, прийомами. Вони теж колись були маленькими хлопчиками, що завжди хотіли грати в футбол і бути схожими на зірок. Ми отримали багато емоцій і вражень».

 Ведучий "Зіркового уроку футболу" Олександр Кравченко та Сергій Гусенцев


 Андрій Корнєв, капітан ФК «Оболонь Бровар»: «Сподіваюся, що «Зіркові уроки футболу» охоплять всю Україну! Організовуючи такі уроки футболу на регулярній основі, ми зможемо виростити справжню футбольну націю, залучити максимальну кількість юних уболівальників на стадіони та подолати безліч перешкод, завдяки правильному вихованню нашої молоді»

 Андрій Корнєв


Світлана Рибакова, маркетинг-менеджер ПФЛ: "Зірковий урок футболу" зібрав на "Оболонь-Арені" велику кількість глядачів: батьків, друзів, школярів та вчителів.  Футбол - це перш за все життя, якщо не живеш цим, на великі успіхи сподіватися не варто. І важливу роль відіграє те, як ставляться до твоєї «другого життя» твої близькі люди, від підтримки і розуміння яких залежить дуже багато.  З ними доведеться розділяти свої перемоги та поразки, і здорово, що маленькі діти мають велику підтримку з самого дитинства».

 Начальник "Оболоні-Бровар" Валерій Федорович Кучер, маркетинг-менеджер ПФЛ Світлана Рибакова та Олег Олександрович Абрамов, адміністратор ФК "Оболонь Бровар"


Сергій Макаров, президент ПФЛ: «Наша країна зараз переживає складні часи, і футбол – це спосіб об`єднати нас. «Зіркові уроки футболу»  поєднують Захід, Схід, Північ та Південь України. 10 найактивніших клубів ПФЛ, 10 міст, близько 300 школярів і величезна аудиторія небайдужих до Гри. Справжні футбольні тренери і справжні гравці стають вчителями , а наші друзі - Видавництво Старого Лева , ТМ Живчик та ТМ Mitre  - перетворюють уроки на свято! Бажання ділитися своїми почуттями , емоціями і знаннями, бажання #житифутболом є справжнім натхненням!»

ПФЛ дякує  адміністрації, прес-службі, тренерам,  гравцям ФК «Оболонь Бровар» за незабутню зустріч з дітьми. ФК «Оболонь Бровар» передає естафету кіровоградській «Зірці», яка проведе свій «Зірковий урок футболу» для учнів школи № 26.

 

Анатолій Кіцута


Світлана Рибакова

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору