Новини ліги

ФК Скала відкрила «Зіркові уроки футболу»

12:05, 18 квітня 2016

Минулого тижня ПФЛ анонсувала початок нового проекту -  «Зіркові уроки футболу»,  спільної акції  ПФЛ, Видавництва Старого Лева, ТМ Mitre та ТМ Живчик. 

Упродовж двох місяців представники футбольних клубів  проведуть уроки футболу для школярів 10 міст України: Стрия, Києва, Кіровограду, Білої Церкви, Миколаєва, Маріуполя, Рівного,  Сум, Чернівців та Кременчука.

Організатором першого зіркового уроку став футбольний клуб «Скала». 14 квітня  учні ЗОШ №2 зустрілись з футболістами клубу - Валерієм Бондаренком, Владиславом Клименком, Володимиром Пришнівським та Василем Цюцюрою, директором ФК «Скала» Олександрою Кравчук, тренерами В`ячеславом Левицьким  та Андрієм Щупаком, а також з Геннадієм Ждановим, фахівцем з питань безпеки проведення змагань ПФЛ.

Геннадій Жданов привітав дітей: «У вас сьогодні незвичайний урок – урок футболу. Футбол – найулюбленіша гра мільйонів людей у всьому світі, в футбол грають і дорослі, і діти. Я впевнений, що зустріч з футболістами стане для вас особливо приємною».

Фахівець із питань безпеки проведення змагань ПФЛ Геннадій Жданов


 Урок розпочався з загальних розвиваючих справ: ходьби, стрибків, бігу. Гравці «Скали» продемонстрували дітям техніки  удару, ведення м`яча, провели естафети та ігри. Наприкінці  уроку вручили призи та сфотографувались на згадку.

Геннадій Жданов: «Скала» змогла зробити початок «Зіркових уроків футболу» дійсно яскравим. Сподіваюсь, що ці уроки стануть справжнім натхненням. Керівництво клубу докладає  максимум зусиль для розвитку футболу в місті, намагається об`єднати дітей і сприяти тому, щоб вони не проводили свій вільний час бездіяльно, а займалися корисною і цікавою справою – футболом. Академія футболу ФК «Скала» має свої філії при учбових закладах і вже не перший рік працює над вихованням здорового та прогресивного покоління дітей»

Директор ФК «Скала» Олександра Кравчук:  «Дитячі емоції та радість були незабутніми!  Дітям завжди приємна увага та турбота. Ми дуже цінуємо час, що провели разом: з ними було цікаво та приємно грати».

 Директор ФК "Скала" Олександра Кравчук


 Сергій Макаров:  «Мета нашої програми – навчити дітей працювати в команді, долати складнощі та перемагати разом. Ми не тільки прагнемо зацікавити футболом, а хочемо прищепити інтерес до здорового способу життя і прагнення досягати результатів спільними зусиллями. Радість дитячих очей – найкраща подяка. Хочеться побажати їм віри в свої сили, нових маленьких та великих перемог».

 Президент ПФЛ Сергій Макаров


ПФЛ дякує Олександрі Кравчук, тренерам та гравцям ФК «Скала» за незабутню зустріч з дітьми. ФК «Скала» передає естафету «Оболоні», яка проведе свій «Зірковий урок футболу» 19 квітня для наймолодших учнів школи №170 м. Києва».


 


 


 

Світлана Рибакова

Фото: ФК "Скала"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору