Новини ліги

Зіркові уроки футболу

14:47, 13 квітня 2016

Стартують Зіркові уроки футболу – всеукраїнський партнерський проект ПФЛ, Видавництва Старого Лева, ТМ Mitre та ТМ Живчик

 

 Четверг, 14 квітня, - початок нового проекту ПФЛ та партнерів: Видавництва Старого Лева, ТМ Mitre та ТМ Живчик. Упродовж двох місяців представники футбольних клубів  проведуть уроки футболу для школярів 10 міст України: Маріуполя, Миколаєва, Кременчука, Рівного, Сум, Києва, Стрия, Кіровограду, Чернівців та Білої Церкви.

Сергій Макаров, президент ПФЛ: «Футбол  починається з дитинства. Впевнений, що проект«Зіркові  уроки  футболу» подарує позитивні емоції всім. Дітям він допоможе краще пізнати і полюбити гру мільйонів, а футболістам наших клубів    дозволить   отримати   заряд   підтримки і натхнення від наймолодших шанувальників».

 Сергій Макаров



Світлана Рибакова, маркетинг-менеджер ПФЛ: «Зіркові уроки футболу» - це незвичайні уроки, що об`єднають більше 300 школярів з 10 міст України. Діти – найвідданіші та найактивніші футбольні вболівальники, вони непогано розбираються в футболі, і для них стане особливо приємною зустріч з футболістами улюблених команд».

Світлана Рибакова



 

Євгеній Мороз, начальник департаменту організації та проведення змагань ПФЛ: «Ми активізуємо наші зусилля у роботі з глядачами і робимо все для підвищення інтересу до клубів ПФЛ. «Зіркові уроки» допоможуть дітям зрозуміти гру, познайомитись зі своїми кумирами. Вони сприятимуть розвитку спритності, швидкості, витримки, поваги до суперників. Уроки справжніх футболістів не залишать байдужими ані дітей, ані дорослих, бо їхній професіоналізм підтверджений перемогами. Це спортсмени, які можуть бути справжнім прикладом та натхненням!».

Євген Мороз



 

Марія Соломіна, менеджер зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ «Видавництва Старого Лева»: ««Грати у футбол так само цікаво, як і читати книжки. Тож чому б не поєднати ці два заняття? Видавництво Старого Лева подарує кожному учаснику "Зіркового уроку" книжку "Зіркові історії успіху", яка розповідає про те, як з маленьких дітей виростали великі спортсмени - гордість усієї України. І яка доводить - досягти можна найвищих висот, було б бажання і наполегливість. Старий Лев переконаний, що футбол справа-корисна. Недарма ми видали книжку "Футбольний матч тривалістю в літо" Бернара Шамбаза. Впевнені, що після знайомства з його книжками, маленькі футболісти також зрозуміють, наскільки класним і натхненним буває читання».

Марія Соломіна, менеджер зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ «Видавництва Старого Лева»



Кирило Назіпов, представник ТМ Мitre: «Для нас велика честь бути партнерами цього доброго проекту. Ми вже не вперше підтримуємо ініціативи ПФЛ, і сподіваємося, зможемо залучити якомога більше дітей до нашої гри. Ми – люди різного віку, різних характерів, різних інтересів та захоплень, але робимо все для того, щоб про нашу улюблену гру знали якомога більше людей».

Кирило Назіпов



Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору