Новини ліги

UEFA CFM UkrainianEdition 2016. День 1: Спортивний менеджмент

11:08, 11 квітня 2016

Програма УЄФА CFM UkrainianEdition 2016 стартувала!

Старт програми UEFA CFM UkrainianEdition 2016


 

Щорічно УЄФА проводить 5 курсів CFM на національному рівні. Кожному з представників надається можливість навчатися, підвищувати кваліфікацію, просуватися кар'єрними сходами і приносити користь всій європейській футбольній сім'ї.

Президент ПФЛ Сергій Макаров: «CFM - міжнародний проект, де взаємодіє безліч сторін, і щоб все працювало, необхідні співробітництво і дисципліна. Вся європейська футбольна сім'я тільки виграє від того, що сертифікати UEFA CFM отримають представники професіонального футболу. Учасниками програми UEFA CFM UkrainianEdition 2016, крім ПФЛ, стали представники Федерації футболу України, Румунії, Молдови, Прем'єр-ліги, футбольних клубів «Шахтар», «Дніпро», «Динамо Київ», «Чорноморець», Асоціації футболістів-професіоналів України. Англійська є єдиною мовою навчання та спілкування. Я впевнений, що після закінчення програми ми зможемо адаптувати цей досвід для навчання представників наших клубів».

Томас Жюно, менеджер освітніх програм УЄФА


Викладачі курсу складають особливу гордість УЄФА. Томас Жюно став першим ыз них, який відкрив СФМ після презентації програми та знайомства з учасниками. В УЄФА Томас відповідає за розробку і реалізацію освітніх програм для співробітників 54 національних асоціацій, в тому числі CFM, DFM і MESGO.

Світлана Рибакова, маркетинг-менеджер ПФЛ: «Менеджмент - серйозна наука, покликана оптимально вибудовувати стосунки з партнерами і співробітниками. Виступ Томаса Жюно дуже надихає. Він успішно проводить аналогії між мистецтвом війни і мистецтвом менеджменту. Така концепція знайома маркетологам: колись книга «Маркетингові війни» була настільним посібником для кожного професіонала. Томас доводить, що менеджер – це не супергерой, а звичайна людина, що об`єднує та очолює команду, має організаторські, інтелектуальні, вольові та підприємницькі якості, для якої немає нічого неможливого».

Тьєрі Фавр (праворуч), глава відділу розвитку національних асоціацій УЄФА


 Тьєрі Фавр, глава відділу розвитку національних асоціацій УЄФА зазначає, що CFM дає йому можливість дізнатися про те, як ведуть роботу інші асоціації. Програма HatTrick - його улюблена тема.

Томас Жюно: презентація програми


 Сергій Макаров: «Ідея програми HatTrick проста: прибуток від проведення єврокубків повинен допомогти розвитку європейського футболу. Через програму HatTrickУЄФА виділяє гранти під проекти з розвитку інфраструктури, будівництво міні-полів і проведення освітніх курсів. В нашій країні не так багато якісних штучних полів, для ФФУ ця програма має особливе значення. Це надзвичайно важлива ініціатива».

 

Світлана Рибакова, Маркетинг-менеджер ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору