Новини ліги

UEFA CFM : Представники ПФЛ в співтоваристві футбольних менеджерів УЄФА

10:54, 11 квітня 2016

Україна стала країною - організатором Програми футбольного менеджменту UEFA CFM, головна мета якої - підвищення кваліфікації, збагачення спортивного досвіду і знань менеджерів національних футбольних асоціацій.

Сергій Макаров, президент ПФЛ


 Сергій Макаров, президент ПФЛ: «У січні Федерація футболу України запропонувала нам узяти участь в програмі CFM. Це абсолютно унікальний шанс. Семінар відкритий для 35 учасників, серед яких представники Федерації футболу України, Румунії, Молдови, Казахстану, клубів, асоціацій, ліг. UEFA проводить програму СFМ в 5 країнах щорічно, і ми щиро раді стати частиною сім'ї європейських футбольних менеджерів».

Анатолій Шаповалов (ліворуч), HR-директор ФФУ


Анатолій Шаповалов, HR-директор ФФУ: «Стати країною-організатором програми СFМ для нас велика честь. Ми відстояли це право у федерацій Англії і Італії. Зараз від наших учасників чекають копіткої повсякденної роботи та грамотних звітів. Програма розрахована на 9 місяців. В її розробці брали участь провідні теоретики і експерти університетів Франції, Італії, Великобританії, Швейцарії та Іспанії. У грудні, після проходження всіх модулів, учасники отримають сертифікати від академічного партнера УЄФА - Вищої школи державного управління при Університеті Лозанни».

Світлана Рибакова, маркетинг-менеджер ПФЛ: «Ми завжди готові ставити собі питання і завжди хочемо робити щось краще. Нам би хотілося підтвердити правильність того, що ми робили в останні місяці і дізнатися про роботу інших асоціацій. Курсів по футбольному менеджменту не так багато, і чудово, що ми маємо можливість збагатити свої знання».

UEFA CFM складається з 6 модулів дистанційного навчання та 3 семінарів, що вимагають особистої присутності, і висвітлює основні питання футбольного менеджменту: організацію футболу, стратегічний менеджмент і контроль ефективності, оперативний менеджмент, маркетинг і спонсорство, комунікації та зв'язки з громадськістю, а також організацію заходів і роботу з волонтерами. Випускники програми CFM збагачують професійний досвід і знання про футбол в усьому його розмаїтті і отримують навички, які допоможуть у кар'єрній діяльності.  

Ми щиро вдячні Федерації футболу України за участь в програмі! 

 

Світлана Рибакова, Маркетинг-менеджер ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору