Новини ліги

Матч "Полтава" - "Динамо-2" на ТК Спорт2

16:07, 7 квітня 2016

Один із матчів 21-го туру першої ліги покаже Спорт2

ПФЛ України продовжує #Житифутболом і знайомити вболівальників із найбільш яскравими матчами Ліги у прямому ефірі на національному телебаченні. Один із матчів 21-го туру у Полтаві між ФК "Полтава" та "Динамо-2" завдяки партнерам - компаніям "HІTECH Streaming" та "НАЖИВО production" - прихильники команд зможуть побачити на "Спорт2". Трансляція відбудеться 9 квітня. Початок о 15:00.

 

Мотивувати полтавчан на матч з киянами має поразка з мінімальним рахунком у першому колі в Києві. Зважаючи на статистику, саме полтавчани є фаворитами у протистоянні з киянами, адже з семи поєдинків в їхній історії - у чотирьох вони святкували перемогу. Три тури кияни не можуть виграти, втрачаючи очки в матчах аж ніяк не з лідерами. Більше того, в минулому турі команда Вадима Євтушенка дещо сенсаційно поступилася краматорцям. Тому «Динамо-2» їде в Полтаву виключно за трьома очками.

Цікаві факти напередодні матчу

  • ФК «Полтава» виграла три останні домашні матчі починаючи з минулої осені (усі – з мінімальним рахунком);
  • з 21 очка, набраного полтавцями при Безсмертному, 14 припало на домашні матчі (дві третини);
  • «Динамо-2» не може виграти в гостях уже 9 матчів (після стартового туру, коли вдалося обіграти «Десну» в Чернігові).


Компанії "HІTECH Streaming" та "НАЖИВО production" приготували сюрприз для вболівальників і планують низку технологічних введень. Одним із таких стануть повільні повтори з застосуванням технології Super Slow Motion, що дозволить максимально якісно показати глядачеві усі епізоди двобою.


Нагадаємо, що трансляції 21-го туру першої та кількох матчів другої ліги можна буде побачити у мережі інтернет. Посилання на них - на головній сторінці офіційного сайту ПФЛ України та на офіційних сторінках Ліги у соціальних мережах:

 

Facebook

ВКонтакте

Twitter

YouTube

Ми знаємо всі актуальні події навколо проведення Чемпіонату України, створюємо унікальний контент, згадуємо історію видатних клубів ПФЛ України, виокремлюємо досвід кращих сучасних команд, розповідаємо про найзірковіших футболістів Ліги. Одним словом, щодня власними зусиллями та за допомогою прес-служб клубів створюємо повну інформаційну картину життєдіяльності команд першої та другої ліг!

Прес-служба ПФЛ

Фото: официальный сайт "Динамо" Киев




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору