Новини ліги

Перша ліга. Футбольне свято уїк-енду

11:24, 5 квітня 2016

У 20-му турі «Черкаський Дніпро» та «Гірник» влаштували справжнє футбольне свято

Друга та третя команди Чемпіонату України серед тієї п’ятірки першої ліги, яка веде боротьбу за вихід до Прем’єр-Ліги, тому кожний заліковий бал дуже важливий для обох команд. Тому очна зустріч «Черкаського Дніпра» та «Гірника» не тільки мала над принциповий характер, а й мала всі передумови для створення гладяцького ажіотажу.

Тому не дивно, що господарі зробили справжнє свято для вболівальників. Вже за півтори години до матчу було досить людно перед головним входом до стадіону. Вболівальники мали можливість підкріпитися на фестивалі вуличної їжі, діти проводили флешмоб, а також могли взяти безпосередню участь у боді-арті і прийти на стадіон з намальованим гербом «Черкаського» Дніпра» на щоках. Також була цікава виставка-ярмарка хендмейду, на якій можна було придбати оригінальні вироби ручної роботи від черкаських майстрів.

Відбулося дуже очікуване для усіх місцевих вболівальників відкриття клубного фан-шопу, з багатим асортиментом продукції: футболки, шорти, м’ячі, кепки, шарфи, сувенірна продукція та багато іншого.

Перед початком матчу відбулося декілька цікавих подій. Відбулося урочисте представлення нового талісману «дніпрян» - колоритного Козака. Любителі футболу радо зустріли велетня – віталися та фотографувалися з ним на згадку. Козак потішив публіку привітністю та неабияким почуттям гумору. А ще порадував танцями – з елементами нижнього брейку та гопака.

Черкаський державний академічний заслужений український народний хор виконав новий гімн клубу авторства відомого композитора Олександра Ягольника. Хоч це було і перше виконання перед вболівальниками, але люди охоче співали разом. Діти виконали флешмоб від кращого хореографа України Максима Оробця та студії Max Dance.

Після матчу відбувся розіграш призів серед усіх вболівальників, які відвідали Свято Футболу. «Разом з чоловіком та племінниками приїхали підтримати нашу футбольну команду, – говорить одна з переможців, жителька Білозір’я Лідія Тараненко. – Виграли телевізор. Несподівано, не очікували. Але дуже приємно!»

Свого власника знайшов і суперприз від банку Михайлівський – путівка до Франції з відвідуванням одного матчу фінального турніру «УЄФА ЄВРО 2016» за участю національної збірної команди України.

Та й сам матч порадував уболівальників, адже "Черкаський Дніпро" порадував уболівальників перемогою (2:1), а напруга в матчі трималася до самого фінального свистка. Хочеться зазначити, що цей матч відбувся у присутності 7500 глядачів. Це новий рекорд відвідуваності у цьому сезоні у першій лізі! Черкаси живуть футболом!

Продовжуємо і ми #ЖитиФутболом

Юрій Сєбов, спеціально для ПФЛ України

Фото автора та офіційного сайту ФК «Черкаський Дніпро»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору