Новини ліги

Друга трансляція в турі: матч "Миколаїв" - "Геліос" покаже "Спорт1"

11:25, 31 березня 2016

Матч 20-го туру Чемпіонату України "Миколаїв" - "Геліос" покаже "Спорт1"

 

ПФЛ має гарну новину для вболівальників змагань ПФЛ України, а особливо з Миколаєва та Харкова. Завдяки партнерам Ліги - компаніям "HІTECH Streaming" та "НАЖИВО production" - глядачі матимуть змогу подивитися зістріч 20-го туру першої ліги "Миколаїв" - "Геліос" у прямому ефірі на ТК "Спорт1". Вона відбудеться 2 квітня, початок о 16:00.

Таким чином, цей матч стане другим в турі, який покажуть на ТБ у прямому ефірі: напередодні вдалося досягнути домовленостей про трансляцію з Тернополя. В неділю 3 квітня ФК "Тернопіль" зустрінеться з лідером чемпіонату - кіровоградською "Зіркою". Початок матчу о 17:00.

Інші матчі першої ліги буе показано в прямомі ефірі в мережі інтернет на каналі YouTube. Посилання на трансляції на головній сторінці офіційного сайту ПФЛ України в правій колонці.

Разом із тим нагадуємо, що завдяки нашому партнеру компанії "Кремень ТВ" одразу три матчі 17-го туру у другій лізі буде показано наживо на каналі в YouTube "Kremen TV LIVE". Йдеться про матчі 2-го квітня: "Колос" - "Мир" (початок о 14:00), "Кремінь" - "Барса" (15:00) та "Нікополь-НПГУ" - "Інгулець" (16:00). Разом із тим, матч "Кремінь" - "Барса" любителі футболу зможуть побачити в кабельній мережі у провайдерів "Сітілайт" і "Дата Груп" на каналі Кременчуцького "Громадського ТВ".

Не забувайте підписуватися на офіційні сторінки Ліги у соціальних мережах:

Facebook

ВКонтакте

Twitter

YouTube

Ми знаємо всі актуальні події навколо проведення Чемпіонату України, створюємо унікальний контент, згадуємо історію видатних клубів ПФЛ України, виокремлюємо досвід кращих сучасних команд, розповідаємо про найзірковіших футболістів Ліги. Одним словом, щодня власними зусиллями та за допомогою прес-служб клубів створюємо повну інформаційну картину життєдіяльності команд першої та другої ліг!

Продовжуємо #Житифутболом

Прес-служба ПФЛ

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору