Новини ліги

#Житифутболом – великий проект про людей за лінією поля

10:45, 28 березня 2016

ПФЛ розпочинає унікальний проект #житифутболом – розповідь про вболівальників команд ПФЛ, великої сім`ї футбольних клубів, що віддані футболу і залишаються за кадром

Світлана Рибакова, маркетинг-менеджер ПФЛ: «Вся увага, зазвичай, прикута до футбольних зірок. Але справжніми зірками гравців робить не тільки спортивний талант та колосальний труд. Люди за кадром – вболівальники, фанати, без підтримки яких футбол нічого не вартий. Вони живуть в звичайних кварталах звичайних міст, і для них футбол – завжди свято»

Знайомтеся: вболівальники «Іллічівця» - Ярослав Пашкульський, Максим Косован, Олексій Нефедченко, Дмитро Терентьєв - учні школи №41 м. Маріуполя. Ці хлопці – мої друзі. Вони сильні, чесні, активні - я пишаюсь ними. Це діти цифрової епохи, яким, однак, жоден гаджет на замінить справжньої гри з друзями в дворі. Я прекрасно знайома з їхніми батьками – вони заохочують, надихають хлопців та безкінечно вірять в футбольний талант.

#Житифутболом ми починаємо саме з таких хлопців. Адже великий футбол починається з маленьких дворів. А чемпіони були колись маленькими дітьми, котрих батьки приводили до спортивних секцій».

Ярослав Пашкульський: «Ніколи не замислювався, чому я люблю футбол, але скажу точно, що він приваблює мене з дитинства. Емоціями та хвилюванням, коли аж захоплює подих. Вболіваю за донецький «Шахтар» та «Іллічівець», це мій рідний клуб, і завжди буду його підтримувати».

Максим Косован: «Я граю в футбол з раннього дитинства, тренувався в дитячій футбольній академії «Азовсталець». Намагаюсь не пропускати матчі своєї улюбленої команди. Я просто люблю цю гру!»

Олексій Нефедченко: «Я грав у академії «Шахтаря», але «Іллічівець» завжди залишався моєю улюбленою командою. Я вболіваю за наш «Іллічівець». На стадіоні я забуваю про все»

Дмитро Терентьєв: «Ми граємо на вулиці, на міні-полях за будь-якої погоди. Люблю футбол за його красу та емоції, що переповнюють. За «Іллічівець» вболіваю, тому що це клуб мого міста. Бажаю йому вийти в Прем`єр-лігу України».

Сергій Макаров, президент ПФЛ: «Розповідати про людей за кадром – це чудова ідея, цікава задача та унікальний досвід. Я радий, що ПФЛ робить свій внесок у просування таких цінностей, як дружба, повага, відповідальність та благородство»

Ми вдячні Олені Сидоренко за натхнення, організацію, яскраві фото.

Ми завжди відкриті до спілкування і чекаємо на історії та фото, що можуть надихати.

Відправляйте фото з підписами та історіями на marketing@pfl.ua, і ми поділимося найцікавішими з нашою аудиторією.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору