Новини ліги

Володимир Генінсон - президент Прем'єр-ліги України

16:10, 29 лютого 2016

Шановний Володимире Братиславовичу!

Адміністрація ПФЛ України щиро вітає Вас із обранням на посаду керівника української Прем’єр-ліги

Ваша блискуча освіта та плідна діяльність на різноманітних посадах, значний особистий внесок у розвиток футбольної інфраструктури, а також робота на посаді Виконавчого директора ФФУ дозволили здобути значний авторитет у футбольному співтоваристві. Професіональний досвід, великий творчий та організаторський потенціал обов’язково допоможуть Вам у роботі на новій відповідальній посаді, слугуватимуть укріпленню позицій вітчизняного професіонального футболу у Європі та світі.

Обрання Вас одноголосним рішенням на посаду президента Прем’єр-ліги свідчить про те, що українська футбольна родина розділяє Ваше бачення розвитку та обраний напрямок роботи. Підтверджуємо готовність ПФЛ України до виведення співробітництва з Прем’єр-лігою на новий рівень, реалізації подальших спільних кроків з розвитку професіонального футболу в країні. Ви завжди можете розраховувати на нашу підтримку та співпрацю.

Бажаємо Вам здоров’я, сил та натхнення для реалізації нових амбітних проектів, завдяки яким український професіональний футбол підтвердить свій авторитет, а українська Прем’єр-ліга посяде гідне місце серед елітних дивізіонів Європи!

 

З повагою,

 

президент                                                                                         

С. Макаров




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору