Новини ліги

Офіційний представник ТМ Mitre в Україні - офіційний партнер ПФЛ

09:24, 25 лютого 2016

24 лютого Професіональна футбольна ліга уклала Угоду про партнерство з офіційним представництвом ТМ Mitre в Україні, одним із найдосвідченіших світових виробників та постачальників футбольної екіпіровки. Згідно з Угодою ТМ Mitre набула статусу офіційного партнера ПФЛ.

Кирило Назіпов та Сергій Макаров


Сергій Макаров, президент ПФЛ України, завжди наголошував на тому, що стратегічними пріоритетами діяльності є підвищення престижу та сприяння розвитку професіонального футболу і ТМ Mitre є одним із союзників Ліги в цьому напрямкові. «Футболом захоплюються мільйони, і саме в цьому його сила, - підкреслив Сергій Дмитрович під час підписання контракту. - Виконувати одне з головних завдань ФІФА – розвивати гру, робити футбол доступним для якомога більшої кількості людей, об`єднуючи зусилля Ліги, клубів та партнерів, є одним із напрямів нашої роботи. TM Mitre є одним з трьох провідних світових виробників футбольних м`ячів. Завдяки спільній кропіткій роботі з цією компанією професіональний футбол має отримати новий поштовх у своєму розвитку».

Кирило Назіпов, офіційний представник ТМ Mitre: «Головна мета нашого партнерства полягає в тому, щоб об`єднати якомога більшу кількість людей за допомогою футболу, надихати і стимулювати іх. Підтримувати ключові цінності футболу: дружбу, мир, відданість, честь. Сподіваюсь, що наша співпраця буде продуктивною, а спільна програма розвитку футболу значно підвищить бажання та можливість грати».

Першою ластівкою співпраці є розіграш на офіційній сторінці у соціальній мережі ВКонтакте грального м'яча Mitre Delta V12S ПФЛ України FIFA Quality PRO, власником якого став Артем Дубовий зі Львівщини. 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору