Новини ліги

Виграй ігровий м’яч від ПФЛ

08:48, 11 лютого 2016

ПФЛ України запрошує долучитися до своїх сторінок у соцмережах

Шановні друзі! Офіційні соціальні сторінки Ліги щодня поповнюються новими учасниками, за що ми щиро вдячні кожному, адже працюємо для вас!

Ті, хто що не зробив свій вибір на користь офіційної інформації про діяльність ПФЛ України з перших рук, а також новин з офсайтів клубів першої та другої ліг, запрошуємо підписуватися та активно користуватися офіційними соціальними ресурсами клубу, а саме:

Facebook

ВКонтакте

Twitter

YouTube

Ми знаємо всі актуальні події навколо проведення Чемпіонату України, створюємо унікальний контент, згадуємо історію видатних клубів ПФЛ України, виокремлюємо досвід кращих сучасних команд, розповідаємо про найзірковіших футболістів Ліги. Одним словом, щодня власними зусиллями та за допомогою прес-служб клубів створюємо повну інформаційну картину життєдіяльності команд першої та другої ліг!

На наших офіційних ресурсах ви дізнаєтеся найпершими новини з достовірних джерел, ми не тиражуємо інформацію сумнівного характеру. Більше того, на офіційних сторінках ПФЛ України ми розповідаємо про зимові турніри, перебіг зборів команд усіх 30-ти клубів першої та другої ліг, проводимо актуальні опитування та проводимо різномантні конкурси!

Уже сьогодні ви можете взяти участь у розіграші футбольного м'яча «Mitre Delta V12S ПФЛ України FIFA PRO» від нашого партнера компанії Mitre Ukraine. Для цього вам треба зайти на нашу сторінку VK і виконати всі умови для участі у розіграші призу.

Долучайтеся до нас, оцінюйте нашу роботу та роботу клубів, пропонуйте власні теми для обговорення!

Прес-служба ПФЛ України

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору