Новини ліги

ПФЛ України: подяка журналістам

14:14, 26 січня 2016

Адміністрація Професіональної футбольної ліги України уважно вивчила матеріал порталу Sport Arena, автор якого ініціював коригування деяких офіційних протоколів матчів першої та другої ліг.

Зокрема, йдеться про неправильно внесені дані у протоколи деяких матчів першого кола сезону 2015/16 щодо авторів двох голів, двох замін та прізвища футболіста, котрий отримав жовту картку.


Ми поважаємо думку журналістів і висловлюємо вдячність за уважність, та зацікавленість до чемпіонату ПФЛ України. Інформуємо вболівальників про те, що оперативне внутрішнє розслідування Ліги виявило, що в одному з п’яти викладених в матеріалі фактів помилку було припущено з нашого боку. Йдеться про заповнення на сайті ПФЛ України офіційного протоколу матчу третього туру другої ліги «Колос» - «Арсенал-Київ» (08.08.2015 р.), в якому не вказано заміну на 63-й хвилині воротаря «Колосу». На даний момент цю помилку вже виправлено.


В інших чотирьох випадках помилки припущено арбітрами, які заповнювали рапорти. Зараз ми готуємо відповідні офіційні запити для подання їх до Комітету арбітрів ФФУ. Переконані, що після опрацювання рапортів, помилки буде виправлено. Ще раз дякуємо небайдужим представникам ЗМІ за конструктивізм і співпрацю.


Прес-служба ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору