Новини ліги

Олегу ГОЛУБЄВУ - 60!

11:58, 16 січня 2016

Шановний Олеже Віталійовичу!

 Від усього серця вітаємо Вас із світлим днем 60-річчя. Цей день – справжня нагода озирнутися в минуле, проаналізувати здобутки, але в той же час і точка відліку нових і важливих звершень та перемог заради української Гри мільйонів. 

Ви стояли біля витоків професіонального футболу у незалежній країні, своєю роботою створювали передумови для подальших реформ та повернення України на провідні ролі в Європі. Ви один із тих, хто взяв на себе відповідальність за розвиток Гри мільйонів у всій країні. І результати вашої праці говорять самі за себе.

 

Цього року Професіональна футбольна ліга України святкує своє 20-річчя і всі ці роки Ви, син прославленого у минулому футболіста, були одним із тих, хто натхненно і самовіддано трудився для її розвитку. Кожен, хто працює поряд з Вами, бачить та відчуває, з якою неймовірною самовідданістю та завзятістю Ви несете свою футбольну місію.

 

Нехай Вам завжди вистачає здоров’я та енергії, натхнення та терпіння, мудрості та дипломатичності, віри та оптимізму − заради подальшого прогресу Його величності Футболу.

 

Зичимо вам миру, злагоди, щастя та удачі. З ювілеєм, Олеже Віталійовичу!

 

З повагою,

Адміністрація Професіональної футбольної ліги України

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору