Новини ліги

Відбулось засідання Ради ліг ПФЛ

12:33, 27 листопада 2015

26 листопада у Будинку футболу відбулося засідання Ради Ліг ПФЛ України. На цьому заході були представлені 23 з 30 клубів, які є членами організації. 

Розпочав засідання президент ПФЛ Сергій Макаров, який запросив до слова президента ФФУ Андрія Павелка. Очільник Федерації футболу України подякував всім присутнім за їхнє бажання розвивати професіональний футбол і пообіцяв цілковиту підтримку з боку ФФУ. Наостанок Андрій Павелко відповів на запитання представників клубів і запевнив, що наступна така зустріч не за горами.

Після цього учасники засідання приступили до обговорення питань порядку денного. Спочатку були підведені підсумки осінньої частини Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів ПФЛ сезону 2015/16. Потім були обрані делегати із правом голосу від Професіональної футбольної ліги на майбутній XVIII Конгрес ФФУ. Ними стали президент ПФЛ Сергій Макаров, спортивний директор ФК «Оболонь-Бровар» Олександр Різниченко та президент ФК «Скала» Микола Кміть.

Надалі всі присутні обговорили стратегію розвитку ПФЛ. Вже розроблений документ був прийнятий за основу, з подальшою його конкретизацією. Представники клубів вирішили створити робочу групу, яка займатиметься доопрацюванням стратегії.

Чимало часу учасники зустрічі присвятили Закону України «Про запобігання впливу на результати офіційних спортивних змагань корупційних правопорушень». Закон вже прийнятий Верховною Радою, але ще не підписаний Президентом. Тому, після того, які він вступить у дію,  посилиться взаємодія ПФЛ з Комітетом етики та чесної гри, а також з букмекерами, які теж будуть зацікавлені у викритті злочинних схем у футболі.

Наприкінці засідання було затверджено ювілейний логотип ПФЛ, який буде використовуватися протягом наступного сезону, а майбутні партнери ПФЛ презентували свої проекти.

 

 

 

 

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору