Новини ЗМІ

Криворізькому "Гірнику" - 90 років!

23:21, 10 жовтня 2015

Професіональна футбольна ліга України щиро вітає команду, співробітників клубу та всіх шанувальників з 90-річчям від дня заснування ФК «Гірник» Кривий Ріг.

Протягом цих років «Гірник» був незмінним учасником міських, обласних та республіканських змагань з футболу, ставав переможцем міжнародних турнірів. І весь цей час, на важкому шляху від колективу фізкультури до команди першої ліги, клуб підтримували Криворізький залізорудний комбінат та вірні вболівальники.

Значний вклад у розвиток футбольного клубу внесли Федір Іванович та Костянтин Федорович Караманці, які завжди виділялися своєю прихильністю до спорту №1 і зробили все можливе для того, щоб футбол у Кривому Розі лише процвітав та виходив на новий рівень.

Варто зазначити, що в різні футболку «Гірника» одягали такі відомі в Україні постаті, як Валерій Яремченко, Юрій Букель, Геннадій Приходько, Сергій Микула та інші.

Сподіваємось, що на досягнутому «Гірник» не зупиниться і попереду на нього чекатимуть гучні перемоги, медалі та трофеї. Впевнені, що вже в найближчому майбутньому ваша команда вирішуватиме тільки найвищі турнірні завдання.

У цей святковий для вас день бажаємо динамічно розвиватися і, звичайно, радувати своєю грою чисельну армію вболівальників!

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору