Новини ліги

Відбулась зустріч представників клубів ПФЛ з Комітетом арбітрів ФФУ

16:18, 6 жовтня 2015

6 жовтня в Будинку футболу відбулась чергова зустріч представників Комітету арбітрів ФФУ з представниками клубів Професіональної футбольної ліги.

Від суддівського корпусу на засіданні були присутні голова Комітету арбітрів Лучано Лучі, координатори арбітрів першої та другої ліг Андрій Шандор і Віталій Годулян, а також Віктор Дердо - інструктор ФІФА з питань арбітражу, відповідальний за навчально-методичну роботу КА ФФУ. Слід додати, що на зустрічі був присутній і перший віце-президент ФФУ Олександр Бандурко.

На початку зустрічі до всіх присутніх звернувся президент ПФЛ Сергій Макаров, який наголосив на важливості подібних зустрічей для обох сторін. Після цього вже Віктор Дердо, за допомогою відеоматеріалів ФІФА, УЄФА та ФФУ, ознайомив представників клубів з нововведеннями в правилах гри, що відбулися з моменту останньої подібної зустрічі в квітні цього року.

А вже в другій частині заходу були розглянуті спірні моменти, які мали місце в осінній частині сезону 2015/16 серед команд клубів ПФЛ. Всі епізоди детально обговорювали, аналізуючи кожну дію бригади арбітрів. Загалом, дискусія проходила жваво, представники майже всіх клубів висловили свою точку зору на ті чи інші питання.

 

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору