Новини ліги

На рішення КДК ФФУ стосовно матчу "Нива" Тернопіль - "Тернопіль" Тернопіль подано апеляцію

16:07, 14 вересня 2015

2 вересня 2015 року Контрольно-дисциплінарним комітетом Федерації футболу України прийнято наступне рішення:

«1. Визнати матч чемпіонату України першої ліги 16 листопада 2014 року між командами ФК «Нива» Тернопіль – ФК «Тернопіль Тернопіль, як такий, що відбувся із вчиненням ФК «Нива» Тернопіль та ФК «Тернопіль Тернопіль дій з маніпулювання результатом матчу.

2. Позбавити ФК «Нива» Тернопіль 3 (трьох) турнірних очок в чемпіонаті України з футболу серед команд клубів першої ліги сезону 2015/16.

3. Позбавити ФК «Тернопіль» Тернопіль 3 (трьох) турнірних очок в чемпіонаті України з футболу серед команд клубів першої ліги сезону 2015/16.

4. Зобов’язати ФК «Нива» Тернопіль сплатити на п/р ФФУ обов’язковий грошовий внесок у розмірі 100 000 (сто тисяч) гривень протягом 10 (десяти) днів з моменту отримання цього рішення.

5. Зобов’язати ФК «Тернопіль» Тернопіль сплатити на п/р ФФУ обов’язковий грошовий внесок у розмірі 100 000 (сто тисяч) гривень протягом 10 (десяти) днів з моменту отримання цього рішення.

6. У відповідності до пункту 3 статті 83 Дисциплінарних правил ФФУ рішення може бути оскаржене до Апеляційного комітету ФФУ не пізніше 10 (десяти) днів з моменту отримання».

Адміністрацією ПФЛ зазначене рішення отримано 3 вересня 2015 року. Згідно ст. 82 Дисциплінарних правил ФФУ рішення, прийняті Органами, набувають чинності після закінчення строку на їх оскарження, якщо інше не визначено в самому рішенні, або відповідно після розгляду скарги, якщо рішення, що оскаржується, залишено в силі.

14 вересня до ПФЛ надійшла копія апеляційної скарги, якою ФК «Нива» Тернопіль оскаржив зазначене рішення КДК ФФУ в установленому Дисциплінарними правилами ФФУ порядку. Окрім цього, ФК «Нива» Тернопіль просить призупинити п. 1 та 2 до розгляду апеляційної скарги.

Таким чином, на даний час адміністрація ПФЛ діє у передбаченому регламентними нормами порядку. Додаткова інформація буде надана після отримання відповідних документів від Апеляційного комітету ФФУ.

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору