Новини ліги

Друга ліга, 6-й тур: новачки не зупиняються

16:05, 2 вересня 2015

По завершенні 6-го туру в другій лізі на перших чотирьох сходинках турнірної таблиці опинилися новачки дивізіону. Окрім цього, «Колос» та «Інгулець» йдуть без поразок і наступного туру відбудеться їхній очний поєдинок.

«Енергія» - «Верес» - 1:3

Вже на початку зустрічі гості повели у рахунку. Лакуста отримав передачу від Носарєва і з розвороту вгатив м’яч у ворота. Надалі підопічні Луткова повинні були збільшувати перевагу, проте отримали гол у власні ворота. Шевченко головою замкнув подачу Дедяєва. Але «Верес» все-таки зміг перемогти. Дублем відзначився Гальчук, до того ж обидва голи він провів з пенальті.

«Мир» - «Реал Фарма» - 2:1

Огляд матчу: 

Після чотирьох поспіль поразок на старті чемпіонату «Мир» виграє вже другий матч. З перших хвилин господарі почали атакувати ворота суперника і це принесло результат. Савченко влучним ударом завершив черговий наступ «Миру». До перерви обидві команди могли ще не раз змінити рахунок, проте голкіпери діяли надійно. На початку другого тайму гості заробили право на пробиття пенальті, а Кулішенко вдало цим правом скористався, зрівнявши рахунок. І все ж горностаївці вирвали перемогу зусиллями Фальковського.

«Барса» - «Кристал» - 2:0

Гості розпочали матч доволі активно і створили кілька нагод для взяття воріт. Цой небезпечно пробивав зі штрафного, Білоусов також мав шанс забити. А от забили наприкінці тайму господарі. Ярошенко, після подачі Жиловця, забив головою. Другий тайм херсонці знову почали активніше, але дивідендів це не принесло. Натомість, господарі ще раз змогли відзначитись – це зробив Коровіков.

«Кремінь» - «Колос» - 1:3

Огляд матчу:

У першому таймі команди створили багато моментів для взяття воріт, але вболівальники побачили лиш один гол. Бондаренко втілив навіс Вишняка у гол і вивів гостей вперед. На початку другої половини «Колос» забив вдруге – відзначився Поздеєв з пенальті. Господарі змогли скоротити рахунок після голу Апришка, але на останній компенсованій хвилині Морозко встановив остаточний рахунок.

«Арсенал-Київ» - «Скала» - 0:3

Огляд матчу: 

Не дивлячись на досить цікавий перший тайм та чималу кількість небезпечних моментів, всі голи у цьому поєдинку були забиті після перерви. Спочатку Кохман красиво завершив комбінацію за участю Пришнівського та Квича. Незабаром Кохман зробив дубль, влучно пробивши головою після подачі того ж таки Квича. А наприкінці матчу Рябушко встановив остаточний рахунок.

«Інгулець» - «Буковина» - 2:0

Вже на самому початку матчу господарі повели у рахунку після голу Мішуренка. Надалі вони володіли ініціативою, створювали моменти, але м’яч вперто не хотів влітати у ворота. «Буковина» також гостро відповідала, проте щастя було не її боці. В кінці матчу «Інгулець», зусиллями Кобця, забив вдруге і, разом з «Колосом», продовжив очолювати турнірну таблицю.

«Арсенал-Київщина» - «Нікополь-НПГУ» - 2:4

У битві аутсайдерів сильнішими були гості з Нікополя. Спочатку вони забили два голи – відзначились Богданов та Піркавець. Потім білоцерківці рахунок зрівняли – голи на рахунку Куби та Федосова. Але в середині другого тайму Шкрябець та Кузьмін принесли своїй команді таку бажану перемогу.

 

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору