Новини ліги

Перша ліга, 6-й тур: перші очки для Краматорська

13:34, 1 вересня 2015

Після завершення матчів 6-го туру першої ліги турнірну таблицю одноосібно очолило київське «Динамо-2».  Але розслаблятися підопічним Вадима Євтушенка не можна, адже ще п’ять клубів знаходяться на відстані однієї перемоги від киян. Також, слід відзначити перші очки краматорського «Авангарду», який переміг «Гірник-Спорт» у битві аутсайдерів.

«Миколаїв» – «Нива» – 3:0

Огляд матчу: 

У минулому турі тернополяни здобули свою першу перемогу, чим давали надію своїм вболівальникам на покращення турнірного становища. Але господарі були проти ще однієї звитяги «Ниви». І якщо в першому таймі обидві команди небезпечних моментів не створювали, то після перерви миколаївці все розставили по своїх місцях. Сікорський реалізував пенальті за фол на Чучмані, а за кілька хвилин вже сам Чучман відзначився у воротах Плетеницького. Крапку в матчі поставив Лещенко, який скористався пасом від Батюшина.

«Нафтовик-Укрнафта» - «Геліос» - 0:1

Огляд матчу:

Перед звітним туром обидва клуби перебували в лідируючій групі, тому поєдинок мав бути цікавим. І дійсно, в першому таймі команди продемонстрували цікавий футбол, хоча перетворити моменти в голи їм не вдалося. У другій половині зустрічі господарі були дещо активнішими, проте перемогу святкували гості, завдяки голу Абеленцева на 4-й компенсованій хвилині. У другій половині зустрічі господарі були дещо активнішими, проте перемогу святкували гості, завдяки голу Абєлєнцева на 4-й компенсованій хвилині.

«Динамо-2» - «Полтава» - 2:1

З перших хвилин матчу команди почали демонструвати змістовну гру, створюючи нагоди для взяття воріт. Один з них і завершився голом. Білий головою замкнув подачу з кутового і вивів полтавців вперед. На цьому ніхто не зупинятися не хотів, моменти виникали біля обох воріт і, невдовзі, кияни рахунок зрівняли. Ковбаса заробив пенальті, а Братков його чітко реалізував. У другому таймі полтавці виглядали трохи цікавіше, але перемогу вирвали «динамівці». Трояновський скористався пасом Ісраілова і приніс своїй команді 3 очки.

«Черкаський Дніпро» - «Оболонь-Бровар» - 4:0

Огляд матчу: 

У минулому сезоні ці клуби виступали в другій лізі, обидва підвищилися в класі, а в цьому чемпіонаті перебували поруч в турнірній таблиці. Господарі під час матчу виглядали свіжішими за суперника і це стало однією з причин розгромного рахунку. В першому таймі дублем відзначився Скепський, а після перерви свої прізвища на табло записали Батальський і Скарлош.

«Суми» - «Гірник» - 2:2

Огляд матчу:

 Після цього поєдинку перервалися серії в обох команд. «Суми» три матчі поспіль не могли забити, а «Гірник» перемагав три матчі підряд. Гості розпочали активніше, проте в середині першого тайму сумська команда вийшла вперед. Лебеденко забив гол з пенальті, який було призначено за гру рукою Дороша. В другому таймі підопічні Ярошенка забили ще один гол – відзначився Єрмаченко. Після цього у гостей був вилучений Нудний і, здавалося, шансів відігратися вже немає. Проте криворізька команда знайшла в собі сили і вирвала нічию. Спочатку Сітало реалізував пенальті, а вже в компенсований час Рябов влучним ударом приніс «Гірнику» нічию.

«Тернопіль» - «Іллічівець» - 1:1

Огляд матчу: 

Після подій на полі у першому таймі гості повинні були вести у рахунку з комфортним рахунком, натомість на перерву команди пішли з мінімальною перевагою тернополян. Курило виявився найспритнішим у штрафному майданчику гостей, забивши після подачі Богданова. Зрівняти рахунок маріупольцям вдалося на останній компенсованій хвилині другого тайму - Вакуленко майстерно пробив зі штрафного.

«Десна» - «Зірка» - 1:0

Огляд матчу:

Кіровоградська команда мала вирішувати всі справи ще в першому таймі, проте у воротах господарів надійно діяв Сітало, відбивши удари Загальського та Баранця. Після перерви гра дещо вирівнялася, обидві команди мали чудові нагоди для взяття воріт суперника. Все вирішив гол Кондратюка перед самим фінальним свистком. Він вище за всіх вистрибнув після подачі з флангу і головою відправив м’яч у ворота.

«Авангард» - «Гірник-Спорт» - 2:1

Краматорці до цього матчу не здобули жодного очка, тому прагнули будь-що в рідних стінах. І з самого початку почали атакувати ворота гостей, але Довбиш, Покотилюк і Філіппов свої шанси не використали. І все ж, перед самою перервою господарі вийшли вперед. Дегтярьов наважився на дальній постріл і вгатив м’яч в самісіньку дев’ятку. На початку другого тайму зусиллями Воронченка гості рахунок зрівняли, та підопічні Кріпака змогли-таки вирвати перемогу завдяки влучному удару Алексанова з-за меж штрафного майданчика.

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору