Новини ліги

Перша ліга, 5-й тур: непривітні господарі

15:27, 28 серпня 2015

5-й тур у першій лізі відбувся посеред тижня. У шести з восьми поєдинків перемогу святкували господарі, один матч закінчився внічию, а гра між «Іллічівцем» та «Сумами» перенесена на невизначений термін.

«Динамо-2» - «Авангард» - 2:1

Краматорська команда у цьому поєдинку прагнула заробити перші очки в чемпіонаті. Перебіг подій на полі давав надію на це, проте все вирішилося в середині другого тайму. Спочатку Очігава, щоправда з другої спроби, вразив ворота гостей. Проте, вже за кілька хвилин «Авангард» відігрався. Нехтій, після пасу Покотилюка, поцілив прямо в дев’ятку. Але втримати бодай нічию підопічним Ковпака не вдалося. Ісраілов зважився на дальній удар і м’яч затріпотів у сітці. Ця перемога дозволила команді Євтушенка стати одним із лідерів чемпіонату.

«Полтава» - «Нафтовик-Укрнафта» - 3:1

Огляд матчу: 

Перед цим матчем охтирський клуб перебував на вершині турнірної таблиці одноосібно. І на початку матчу гості могли забити, та Сторубльовцев свій шанс змарнував. А от «Полтаві» у першій половині зустрічі вдалося відзначитися і, навіть, двічі. Спочатку забив Семенець, а наприкінці тайму ворота вразив Зозуля. Відразу по перерві Прокурор скоротив рахунок, але все той же Семенець під завісу матчу зробив дубль, забивши третій м’яч своєї команди.

«Геліос» - «Миколаїв» - 2:2

Огляд матчу: 

Обидві команди кілька днів тому здобули право грати у 1/8 фіналу Кубка України, обігравши команди Прем’єр-ліги. Футболісти були на піднесенні та подарували глядачам чимало емоцій. Господарі відзначилися першими, зробив це Кича дальнім ударом. Але в середині першого тайму підопічні Забранського перевернули все з ніг на голову, забивши два м’ячі протягом двох хвилин. Батюшин відзначився зі штрафного метрів з 35-ти, а Берко головою замкнув подачу з флангу. Врятувались господарі на останній компенсованій до другого тайму хвилині. Агапов отримав пас від Бордіяна і встановив остаточний рахунок у матчі.

«Нива» - «Десна» - 2:0

В Тернополі місцева «Нива» здобула першу перемогу в чемпіонаті. Всі основні події на полі розгорталися у другому таймі. Захаревич чудовим пострілом з-за меж штрафного майданчика допоміг своїй команді вийти вперед. Після цього обидві команди мали нагоди відзначитись, але каркас воріт допомагав і тим, і іншим. А наприкінці матчу Захаревич оформив дубль, забивши з пенальті.

«Зірка» - «Тернопіль» - 6:0

Огляд матчу: 

І в цьому поєдинку зустрічалися команди, які подолали черговий бар’єр розіграшу Кубка України. Але, на відміну від матчу в Харкові, одна команда перемогла іншу надпереконливо. Хоча в першому таймі був забитий лише один гол. Після удару Загальського м’яч потрапив в ногу Кучеренкаі залетів у ворота. А от у другій половині зустрічі кіровоградці «відвантажили» у ворота гостей ще 5 голів. Щедрий відзначився після пасу Григорія Баранця, а потім забив і сам Григорій. Локтіонов завершив цікаву комбінацію за участю Бацули та Щедрого, Баранець замкнув фланговий навіс, а Мостовий завершив розгром.

«Гірник» - «Черкаський Дніпро» - 2:1

Огляд матчу:

Після поразки в першому турі криворізька команда тільки перемагає. Ось і в цьому матчі підопічні Приходька виявилися сильнішими за суперника. Хоча пропустили «гірники» першими – відзначився Бушман, прямим ударом зі штрафного. Невдовзі Солдат рівновагу відновив, опинившись один перед воротами черкащан. У в другому таймі Баєнко чтіко пробив зі штрафного, який же сам і заробив.

«Оболонь-Бровар» - «Гірник-Спорт» - 1:0

Огляд матчу:

Початок першого тайму був за комсомольцями. Свої нагоди мали Корольков та Кірієнко, але втілити у голи їх не змогли. Ближче до кінця першого тайму «пивовари» гру вирівняли, але серйозних моментів не створили. У другому таймі гра була рівною, але все вирішив один гол, який забив Продан на останніх хвилинах матчу.

 "Іллічівець" - "Суми" - перенесено на невизначений термін




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору