Новини ліги

Друга ліга, 4-й тур: стовідсотковий "Інгулець"

14:32, 18 серпня 2015

У другій лізі, після 4-х турів, без втрат іде лише один клуб – «Інгулець» Петрове. Йому в спину дихає ще один дебютант змагань – ковалівський «Колос». Загалом, старт новачків в чемпіонаті можна назвати досить вдалим.

«Арсенал-Київщина» - «Скала» - 0:2

Відео матчу:

Білоцерківські «каноніри» розпочали гру впевненіше, але Пилипенко, Антонюк та Катрюк свої нагоди не використали. А от гості зі Стрия ще у першому таймі двічі забили у ворота Филипенка. Спочатку Квич скористався пасом від Пришнівського і влучно пробив у кут воріт, а потім Кміть закріпив перевагу своєї команди. Господарі мали забивати, проте щастя було не на їхньому боці.

«Арсенал-Київ» - «Кристал» - 2:1

Огляд матчу:

Гості прибули на матч в ранзі лідера перегонів, але і київський клуб прагнув будь-що здобути першу перемогу в змаганнях. Команди грали завзято, моменти виникали як біля одних, так і біля інших воріт. За 15 хвилин до перерви херсонці отримали право на пробиття штрафного удару поблизу воріт господарів. Ленський майстерно його виконав і вивів свою команду вперед. У другому таймі «каноніри» не тільки зрівняли рахунок завдяки голу Адаменка, а й вирвали перемогу в кінці матчу після удару Ковталюка.

«Інгулець» - «Нікополь-НПГУ» - 2:0

Відео матчу:

Після перемоги у цьому матчі «Інгулець» став одноосібним лідером чемпіонських перегонів. У першому таймі найпомітнішою фігурою на полі був гравець господарів Перін, який брав активну участь майже в кожній атаці своєї команди. Не дивно, що саме він, незадовго до перерви, забив перший гол після пасу Мішуренка. У другому таймі «Інгулець» обертів не зменшував, але забив знову перед самим фінальним свистком. Перін поборовся за м’яч у воротарському майданчику із голкіпером, а Мішуренко забивав вже у порожні ворота.

«Мир» - «Колос» - 0:1

Господарі прагнули заробити перші очки в чемпіонаті, тому і не дивно, що вони розпочали матч активніше за гостей. Мали кілька нагод, проте щастя їм не посміхалося. А у другому таймі вже гості перехопили ініціативу і спромоглися забити гол, який виявився переможним. Бондаренко заробив пенальті, а потім сам його чітко реалізував. До кінця матчу команди демонстрували змістовний футбол, проте рахунок так і не змінився.

«Енергія» - «Реал Фарма» - 0:2

Одеські футболісти протягом матчу володіли ініціативою і забили в кожному з таймів по голу. В першій половині гри триходівка Малиш-Алієв-Шестаков завершилася влучним ударом головою останнього. Господарі мали ряд моментів, проте дивідендів вони не принесли. А от гості забили після кутового, коли Саливон був першим на м’ячі.

«Барса» - «Кремінь» - 1:0

Гості перед цим матчем вважилися фаворитом протистояння, але, як виявилося, у «Барси» були інші плани на цей поєдинок. Свій гол сумська команда забила завдяки зусиллям Макарова, який протягом всього матчу дошкуляв захисній ланці «Кременя». Після цього гості спробували вирівняти становище, проте забити бодай гол їм так і не вдалося.

«Буковина» - «Верес» - 2:1

В разі перемоги чернівецька команда обходила «Верес» в турнірній таблиці. «Буковина» взялася за справу відразу і невдовзі після стартового свистка забила свій перший гол. Батрак скористався навісом з флангу і вивів свою команду вперед. Незадовго до перерви Маковійчук першим встиг на добивання, забивши другий м’яч своєї команди. У другому таймі підопічні Луткова спромоглися лише на гол престижу, який на свій рахунок записав Скоцький.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору