Новини ліги

Перша ліга, 4-й тур: "Нафтовик-Укрнафта" - одноосібний лідер

15:57, 17 серпня 2015

У 4-му турі чемпіонату України з футболу серед команд клубів першої ліги не відбувся матч у Комсомольську між місцевим «Гірником-Спорт» та криворізьким «Гірником». Причина переносу поєдинку – несприятливі погодні умови. Також, у чемпіонських перегонах з’явився одноосібний лідер – охтирський «Нафтовик-Укрнафта».

«Миколаїв» - «Полтава» - 1:1

Огляд матчу:

Перший більш-менш небезпечний момент у матчі створили гості зусиллями Семенця і Насібуліна. Проте першими відзначились господарі – Сікорський реалізував пенальті за фол Білого на Берку. В середині тайму полтавська команда мала змогу вирівняти становище, але Фаворов з 11-метрової позначки не зміг переграти голкіпера «корабелів». Та все ж, наприкінці першої половини гри, підопічним Федорчука вдалося зрівняти рахунок. Хоча допоміг їм в цьому гравець «Миколаєва» Любчак, який головою переправив м’яч у свої ворота. Після перерви обидві команди створили кілька моментів, але переможця так і не виявили.

«Нафтовик-Укрнафта» - «Динамо-2» - 1:0

Огляд матчу:

Охтирська команда з перших хвилин почала наступ на ворота суперника і один з моментів виявився гольовим. Сторубльовцев виявився найспритнішим у штрафному майданчику гостей і чітко пробив після навісу Пасіча. Господарі продовжили контролювати гру і створювати небезпеку біля воріт динамівської команди. Невдовзі вони, навіть, отримали право на пробиття пенальті, проте Прокурор його не реалізував. До кінця гри «нафтовики» ще не раз могли відзначитись у воротах Бущана, але рахунок так і не змінився.

«Черкаський Дніпро» - «Іллічівець» - 3:2

Огляд матчу:

В цьому поєдинку шальки терезів колихалися то в один, то в інший бік. Господарі розпочали шалено: Бушман вже на першій хвилині головою відправив м’яч у ворота суперника після навісу Мединського. Гості незабаром відповіли голом Вакуленка, а в середині тайму капітан маріупольців Мишньов вивів свою команду вперед. Азовська команда була близька до третього голу, проте забити підопічним Кривенцова більше не вдалося. А от черкаські футболісти спромоглися не тільки вирівняти становище, коли Скепський реалізував пенальті, а й після голу Мединського вирвати перемогу.

«Суми» - «Зірка» - 0:1

Огляд матчу:

У першому таймі більш активними виглядали гості. Найпомітнішими у їхньому складі були брати Баранці. Вони створювали моменти для Мостового, Щедрого та Бацули, але ті їх не реалізовували. Господарі відповідали ударами Сидоренка, Єрмаченка і Богачьова. Єдиний гол у матчі був забитий в середині другого тайму. Допілка навісив з флангу прямо на голову Григорію Баранцю і той встановив остаточний рахунок.

«Десна» - «Геліос» - 0:1

Чернігівська команда у першому таймі грала гостріше. Півзахисник «Десни» Костянтин Кравченко створив кілька нагод для себе і своїх партнерів, проте рахунок на табло не змінювався. А от харків’яни свій момент використали перед самою перервою. Задоя навісив зі штрафного, а Луценко головою переправив м’яч у ворота. У другій половині матчу «сонячна» команда повинна була подвоювати рахунок, проте голкіпер «Десни» Сітало був проти цього.

«Авангард» - «Оболонь-Бровар» - 1:2

Огляд матчу:

Всі основні події у цьому поєдинку відбулись в першій чверті матчу. Спочатку гравець краматорського клубу Довбиш реалізував пенальті. За хвилину «пивовари» відігралися зусиллями Коваленка. А ще за 6 хвилин кияни взагалі вийшли вперед. Все той же Коваленко протягнув м’яч майже від центра поля і віддав на Гордійчука, який забив переможний, як виявилося, гол.

«Тернопіль» - «Нива» - 1:0

Тернопільське дербі завжди проходить у безкомпромісній боротьбі. І цей матч не став винятком. Обидві команди прагнули будь-що перемогти, адже перед цим туром вони мали в своєму активі лише по одному заліковому балу. Тому численні вболівальники, які зібралися на Центральному стадіоні Тернополя, стали свідками цікавого матчу. На відміну від результативних поєдинків між цими командами у минулому чемпіонаті, в цій грі все вирішив один гол. На початку другого тайму арбітр призначив пенальті у ворота «Ниви», який чітко виконав Атласюк.

«Гірник-Спорт» - «Гірник» - перенесено на невизначений термін

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору